Fredericia Gymnasium

Vicerektor til Fredericia Gymnasium

Fredericia Gymnasium søger ny vicerektor

Skolens nuværende vicerektor tiltræder stillingen som rektor på et andet gymnasium, og vi søger derfor en ny vicerektor med tiltrædelse den 1. april 2018.

 

Som vicerektor er du rektors stedfortræder i alle sager, har selvstændig ledelseskompetence og forventes at indgå aktivt og inspirerende i arbejdet på skolen. Du bliver et fast holdepunkt for både elever og medarbejdere i en travl hverdag.

Vi søger en leder, der har lyst og evne til at lede pædagogiske og administrative processer og til at bidrage til en aktiv skoleudvikling. Du har gode samarbejdsevner, pædagogisk viden og erfaring inden for gymnasieområdet. Som vicerektor skal du være en inspirerende kraft i den fortsatte udvikling af skolen og skal både kunne fungere som igangsætter og sparringspartner. Det kræver, at du har administrativt overblik og indsigt, evne til at finde fleksible løsninger og lyst til at arbejde med overordnede planlægningsopgaver. Vicerektor forventes at være daglig leder af administrationen.

Som person skal du være en stærk formidler med veludviklede relationelle kompetencer. Du er rolig og velovervejet med en imødekommende og anerkendende ledelsesstil, der afspejler en ægte interesse for elevernes og medarbejdernes trivsel og faglige udvikling. Indlevelse og lydhørhed balanceres med evnen til at træffe og gennemføre vanskelige beslutninger.

I stillingen indgår flere former for ledelse: pædagogisk ledelse, personaleledelse, administrativ ledelse og strategisk ledelse. Dette kræver, at du både har ledelseserfaring, stærke kommunikative evner og evnen til at holde mange bolde i luften.

I forbindelse med besættelsen af stillingen er arbejdsområder og disses fordeling i skolens ledelse til drøftelse. Du vil derfor få mulighed for at være med i fastlæggelsen af ledelsesteamets opgavefordeling, herunder de tværgående opgaver, der forventes som resultat af den visionsdrøftelse, gymnasiet er i færd med. Det forventes, at du underviser i et mindre omfang.

 

Gymnasiet er en dynamisk skole med en god organisation og en faglig stærk og udviklingsorienteret lærergruppe. Vi arbejder i foråret 2018 meget målrettet på at lægge spor ud for de kommende tre års faglige og pædagogiske arbejde i ”FG 2020”. Se mere om det pædagogiske udviklingsarbejde på www.fredericia-gym.dk  (”Vision 2016” samt ”FG Fokus”)

Fredericia Gymnasium har ca. 950 elever fordelt med 10 gymnasiespor, 3 hf-spor samt udbud af enkeltfag. Der er knap 100 lærere samt 25 øvrige ansatte. Skolen forventer, at elevtallet de kommende år vil være stabilt. Gymnasiet råder over nyrenoverede bygninger.

 

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst med mulighed for personlige kvalifikationstillæg samt resultatløn. 

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos rektor Poul Erik Madsen tlf. 7592 0688.

 

Ansøgningen sendes til rektor Poul Erik Madsen via www.gymnasiejob.dk

Ansøgningsfristen er mandag den 29. januar 2018 kl. 12. Samtaler med ansættelsesudvalget forventes afholdt i uge 6.

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Fredericia Gymnasium
 • Adresse
  Nørrebrogade 88, 7000 Fredericia
 • Stillingskategori
  Vicerektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Syddanmark
 • Ansættelsens start
  01-04-2018
 • Jobnr.
  62029
 • Ansøgningsfrist
  29-01-2018
Opret jobagent
På baggrund af dette job