Herning Gymnasium

Herning Gymnasium søger dygtige og engagerede undervisere til motiverede og ambitiøse elever

 

Vi søger fagligt dygtige lærere i gymnasiets fagrække til august 2018. Der er tale om såvel faste stillinger, som årsvikariater.

 

Særlig interesse har kombinationer, hvori et af fagene dansk, engelsk, samfundsfag, idræt, mediefag, latin, oldtidskundskab, tysk, fransk og naturgeografi indgår.

 

Elevernes dannelse og deres faglige og personlige udvikling, er omdrejningspunktet for alt vores arbejde. Vi værdsætter faglig kvalitet i alt, hvad vi har med at gøre, og arbejder målrettet på at være både lokalt forankrede og internationalt orienterede. Samtidig lægger vi vægt på at have en skole med højt til loftet og en samarbejdsform præget af godt humør mellem ansatte og elever.

 

Herning Gymnasium er et stort gymnasium med over 1000 elever og 120 ansatte. Skolen fremstår som et særdeles moderne gymnasium med tidssvarende undervisningslokaler samt spændende studie- og fællesområder. De fysiske rammer betyder, at der er mulighed for at anvende mange forskellige undervisningsformer.

 

Der er et fortrinligt samarbejde om undervisningen på skolen, hvilket bl.a. stimuleres af, at alle får stillet en velindrettet arbejdsplads til rådighed, og der er en lang og god tradition for videndeling lærerne imellem. Vi arbejder systematisk med støtte til alle nye medarbejdere, som tildeles en mentor og en faglig vejleder. Vi kan derfor tilbyde dig gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Hvis du vil vide mere om skolen, kan vi henvise dig til vores hjemmeside www.herning-gym.dk

 

Hvis ovenstående få ord tiltaler dig, og du vil være en del af Herning Gymnasium, ser vi frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV, eksamenspapirer og andre relevante bilag. Kun ansøgninger med alle relevante papirer kommer i betragtning.

Ansøgningen sendes via www.gymnasiejob.dk.

 

Ansøgningen skal være skolen i hænde senest søndag den 25. marts kl. 12.00

 

Kontakt uddannelseschef Anette Pedersen for yderligere oplysninger på nedenstående telefonnummer eller via mail ap@herning-gym.dk

 

 

Uddannelseschef Anette Pedersen Tlf: 97 22 10 66 / 40 28 85 57

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Herning Gymnasium
 • Adresse
  H. P. Hansens Vej 8, 7400 Herning
 • Undervisningsfag
  Billedkunst & Biologi & Bioteknologi & Dansk & Dramatik & Engelsk & Erhvervsøkonomi & Filosofi & Fransk & Fysik & Geovidenskab & Historie & Idræt & Informatik & Innovation & Kemi & Kinesiske områdestudier & Latin & Matematik & Mediefag & Musik & Naturgeografi & Oldtidskundskab & Psykologi & Religion & Samfundsfag & Spansk & Tysk
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Timerester
 • Geografi
  Region Midtjylland
 • Ansættelsens start
  01-08-2018
 • Jobnr.
  62115
 • Ansøgningsfrist
  25-03-2018
Opret jobagent
På baggrund af dette job