Idræt, oldtidskundskab og latin

Idræt, oldtidskundskab og latin til Lemvig Gymnasium

På Lemvig Gymnasium vil der pr. 1. august 2018 være ledige stillinger inden for fagene idræt, oldtidskundskab og latin. Har du ét eller flere af disse fag i kombination med et andet gymnasierelevant fag, er du velkommen til at søge. Stillingen kan søges af ansøgere med eller uden pædagogikum. 

På Lemvig Gymnasium udbyder vi 4 ungdomsuddannelser og er kendt som en skole med et attraktivt lærings- og ungdomsmiljø. Gymnasiet har i dag ca. 450 elever og 60 lærere. Lemvig Gymnasium udbyder STX, HHX, EUX og EUD. Desuden har skolen en kursusvirksomhed. Skolen er endvidere internationalt orienteret med stærk tilknytning til venskabsskoler i Norge og Tyskland. Yderligere oplysninger herom kan ses på hjemmesiden.

Lemvig Gymnasium er et egnsgymnasium, der er grundlagt for at egnens unge kan tage en ungdomsuddannelse i lokalområdet. Vi stræber efter at være en god og åben ungdomsuddannelse, som gennem undervisning og oplevelser kan dimittere livsduelige og dygtige unge til en fremtid, som de har lyst til at være med til at forme.

Gymnasiet er placeret i den gamle købstad og havneby Lemvig. Byen ligger ved Limfjorden, en halv times kørsel nord for Holstebro i det smukke område mellem Limfjorden, Vesterhavet og Klosterheden Skovdistrikt. Dette giver rig mulighed for at få en attraktiv bolig og et aktivt fritidsliv.

Vi kan tilbyde et rigtig godt arbejdsmiljø med faste ugentlige skemaer og hvor medarbejdernes engagement i gymnasiets hverdag værdsættes. Vi prioriterer fællesskab, demokrati og kontakt til det lokale erhvervs-, kultur- og foreningsliv højt. Vi søger lærere, der har lyst til at arbejde med unge mennesker og er gode til at samarbejde. Vi finder det vigtigt, at vi både har det sjovt, og at vi lærer noget.

Som nyansat lærer får man tilknyttet en mentor, der kan hjælpe med både det praktiske, i det faglige og i det pædagogiske arbejde. Vi tilbyder lærerarbejdspladser og har ikke tilstedeværelsespligt.

Ansøgere skal have faglig kompetence til undervisning på niveauer i de gymnasiale uddannelser, jfr. Undervisningsministeriets bestemmelser herom.

Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst. 

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte rektor Bo Larsen (bl@lemvig-gym.dk) eller vicerektor Christina Trolle Bojesen (cb@lemvig-gym.dk). Vi træffes også på telefon 97 82 38 22.

Ansøgningsfristen er tirsdag den 3.april 2018 kl. 12.00 og ansøgningen skal sendes via www.gymnasiejob.dk  

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Lemvig Gymnasium
 • Adresse
  Romvej 30, 7620 Lemvig
 • Undervisningsfag
  Idræt & Latin & Oldtidskundskab
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Midtjylland
 • Ansættelsens start
  01-08-2018
 • Jobnr.
  62118
 • Ansøgningsfrist
  03-04-2018
Opret jobagent
På baggrund af dette job