Virum Gymnasium

Ledige stillinger på Virum Gymnasium

Vi søger lærere til et antal stillinger – faste og vikariater - i fagene naturgeografi, samfundsfag, biologi, idræt, dansk, matematik, fysik og informatik pr. 1. august 2018. Kandidater med to eller flere fag foretrækkes.

Stillingerne kan søges af kandidater med og uden pædagogikum. Vedlæg dokumentation for afsluttet eksamen, pædagogikum o.lign.

Virum Gymnasium ligger i Lyngby-Taarbæk kommune og har ca. 1050 elever og 100 lærere. Gymnasiet emmer af viden og glæde. Dagligdagen gennemsyres af en høj faglighed, hvor nysgerrighed, engagement og den enkelte elevs læring og trivsel tages alvorligt. Den enkelte skal i et forpligtende fællesskab opleve et trygt og udviklende læringsmiljø. Derfor er centrale elementer for både elever og ansatte åbenhed, tillid, gensidig respekt og samarbejde. De fire overordnede nøgleord i gymnasiets værdigrundlag er faglighed, fællesskab, medborgerskab og internationalisering.

Virum har på trods af besparelser en afbalanceret økonomi, så vi fortsat kan levere kvalitetsundervisning på en god arbejdsplads. Vi lægger vægt på en vedvarende dialog, og har fokus på efteruddannelse.

Gymnasiet er fra 1957, og siden 2011 er der bygget til og om, så skolen i dag fremstår med gode, nyrenoverede faglokaler og studieområder. Til august optages 13 nye 1g-klasser på Virum Gymnasium. VG har hvert år omkring 140 eliteidrætsudøvere, hvoraf ca. 40 af disse er Team Danmark-elever. Virum Gymnasium har et tæt samarbejde med lokalområdet i relation til grundskoler, videregående uddannelsesinstitutioner, foreningslivet, erhvervslivet og kulturinstitutioner. Gymnasiet indgår ligeledes som en aktiv spiller i Vidensbyen. Læs mere om gymnasiet på www.virum-gym.dk.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos rektor Mette Kynemund (4595 4024), hos vicerektor Birgit Riedel Langvad (4595 4029) eller vicerektor Andreas Olesen (4595 4030). Løn efter gældende overenskomst med mulighed for personlige kvalifikationstillæg.

Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

Ansøgningsfrist er tirsdag den 3. april 2018 kl. 8.00.

Alle ansøgere får elektronisk besked, når ansættelsesprocessen er afsluttet.

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Virum Gymnasium
 • Adresse
  Fuglsangvej 66, 2830 Virum
 • Undervisningsfag
  Biologi & Dansk & Fysik & Idræt & Informatik & Matematik & Naturgeografi & Samfundsfag
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor & Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Deltid & Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-08-2018
 • Jobnr.
  62119
 • Ansøgningsfrist
  03-04-2018
Opret jobagent
På baggrund af dette job