Campus Bornholm

Campus Bornholm søger undervisere til de gymnasiale uddannelser

Vi søger undervisere til fagene matematik, fysik, kemi, biologi, bioteknologi og psykologi på de gymnasiale uddannelser.

Campus Bornholms gymnasiale uddannelser omfatter HF, HHX, HTX og STX. Gymnasieområdet har tilsammen 40 klasser og ca. 900 elever. Derudover underviser vi grundskoleelever på introduktionsforløb og i brobygning. Som ansat er man tilknyttet en afdeling, men man skal påregne at undervise på flere af uddannelserne.
Vi tilbyder
3-4 stillinger til fagene matematik, fysik, kemi, bioteknologi og psykologi fra skoleårets start i august 2018. Afhængig af dine kvalifikationer og øvrige ansættelser vil der være tale om enten fuldtids-, deltidsstillinger, både som faste stillinger og årsvikariater. Hvis du ikke allerede har gennemført pædagogikum, vil du muligvis blive tilbudt pædagogikum.

Du kommer til at undervise på et spændende gymnasium, hvor lærerne via engagement, nærhed og høj faglighed udfordrer og løfter elevernes faglige niveau.
Dine kompetencer
Du er kandidatuddannet inden for det/de relevante fag og har gerne erfaring med undervisning. Du har eventuelt bestået et pædagogikum.
Du brænder for undervisning og for at formidle dit fag. Du har stærke evner til at motivere eleverne og underviser med høj faglighed og pædagogisk kvalitet. Du kan lide at arbejde med unge mennesker, og har lyst til at deltage i udviklende lærersamarbejde.
 

Samtaler: Forventes afholdt i uge 18, 2018

Ansøgning:

Ansøgning sendes sammen med samt CV og eksamenspapirer via vores hjemmeside: https://campusbornholm.dk/ledige-stillinger-1 eller via knappen nedenfor

Angiv venligst hvilket/hvilke fag, du har undervisningskompetence i.

Spørgsmål om stillingerne: kontakt

Konstitueret uddannelseschef

Kurt Rønne
Tlf. 60121832
Mail: kr@cabh.dk

Læs mere om os:

www.campusbornholm.dk
www.facebook.dk/CampusBornholm

Campus Bornholm er øens største uddannelsesinstitution og rummer alle gymnasieuddannelser, en lang række erhvervsuddannelser, EUX, voksen- og efteruddannelser, Sprogcenter og målrettede kurser for virksomheder.

 I 2018 samles alle afdelinger i et nyt, fælles campusbyggeri på Minervavej i Rønne.

Vi gennemfører undervisning for ca. 1300 årselever og beskæftiger ca. 220 medarbejdere. 

Bornholm har en aktiv tilflytterstrategi, og regionskommunens tilflytterguides tilbyder information, råd, vejledning og hjælp, hvis man overvejer at flytte til Bornholm. Se mere på www.flyttilbornholm.dk

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Campus Bornholm
 • Adresse
  Minervavej 2, 3700 Rønne
 • Undervisningsfag
  Biologi & Bioteknologi & Fysik & Kemi & Matematik & Psykologi
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor & Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Deltid & Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-08-2018
 • Jobnr.
  62207
 • Ansøgningsfrist
  29-04-2018
Opret jobagent
På baggrund af dette job