Nordfyns Gymnasium

Årsvikariater på Nordfyns Gymnasium

Nordfyns Gymnasium har 2 til 3 ledige årsvikariater på deltid til besættelse pr. 1. august 2018.

Vi har timerester i dansk, spansk og idræt. Meget gerne i kombination med hinanden. Ansættelsesgraden afhænger derfor af kombinationsmuligheder.

Årsvikariater kan søges af kandidater med eller uden pædagogikum.

Nordfyns Gymnasium lægger vægt på et godt læringsmiljø med høj faglighed og trivsel. Vi har en velfungerede elevgruppe og en omgangsform præget af åbenhed lærere og elever imellem. Vi tilbyder et godt arbejdsklima, en bærbar computer og en personlig arbejdsplads.

Vi forventer, at du brænder for uddannelse af unge, og at du kan give elever med- og modspil. Du er en stærk formidler og har et tydeligt didaktisk fokus. Du bidrager gerne til samarbejde og videndeling og har lyst til at præge skolen.

Om Nordfyns Gymnasium

Nordfyns Gymnasium er opført i 1981 som et 6-sporet alment gymnasium. I skoleåret 2018/2019 har vi 19 STX klasser fordelt med 6 spor i 1g, 7 spor i 2g, samt 6 spor i 3g. Ca. 480 elever og 60 ansatte.  Bygningen er opdateret og velindrettet med betydelig fleksibilitet i forhold til pædagogisk praksis. Gymnasiet har særdeles velegnede naturvidenskabs-, musik- og idrætsfaciliteter. Gymnasiets optagelsesområde udgør et stort geografisk område. Eleverne kommer fra Nordfyns Kommune, Odenses nordvestlige del samt Vissenbjergområdet. Skolen lægger stor vægt på samarbejde med områdets folkeskoler, lokale virksomheder og de videregående uddannelser.

Vil du vide mere
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.nordfyns-gym.dk.

Du er velkommen til at kontakte rektor Kurt René Eriksen (tlf. 20 26 67 19) eller vicerektor Jeppe Bregenov-Pedersen (tlf. 21 29 73 00).

Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Staten og GL. 

Send din ansøgning til
Søg stillingen ved at klikke på "søg stillingen" nederst på siden og sørg for, at ansøgningen i en samlet pdf-fil (motiveret ansøgning på højst 1 side, CV og relevante eksamenspapirer) er os i hænde senest den 28. maj 2018 kl. 12.

Vi indkalder løbende til samtaler, også inden opslagets udløb.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Nordfyns Gymnasium
 • Adresse
  Højagervej 25, 5471 Søndersø
 • Undervisningsfag
  Dansk & Idræt & Spansk
 • Stillingskategori
  Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Timerester
 • Geografi
  Region Syddanmark
 • Ansættelsens start
  01-08-2018
 • Jobnr.
  62310
 • Ansøgningsfrist
  28-05-2018
Opret jobagent
På baggrund af dette job