Årsvikar i billedkunst på Maribo Gymnasium

Årsvikar i billedkunst på Maribo Gymnasium

Vi søger en årsvikar i billedkunst med tiltrædelse den 1. januar 2019 eller snarest derefter.

Der er tale om 2 hold i 1g på samlet 25% af en fuld stilling. Vi er interesserede i at høre fra såvel erfarne som nyuddannede lærere med eller uden pædagogikum. Vi vil også gerne høre fra studerende, der ikke har afsluttet deres uddannelse endnu.

Maribo Gymnasiums bygninger er tidssvarende med fine faciliteter for både elever og lærere. Skolen, der oplever en god søgning, har 17 klasser, 385 elever og 38 lærere. Udover stx udbyder Maribo Gymnasium hf-uddannelsen, som i et samarbejde er udlagt fra Nakskov Gymnasium og HF. Maribo Gymnasium samarbejder også med Maribo Skole om en gymnasieforberedende 10. klasse.

Der er på gymnasiet et dynamisk udviklingsmiljø og gode arbejdsforhold. Der er et stærk kollegialt fællesskab og mentorordning til nyansatte. Gymnasiet stiller en bærbar computer til rådighed for lærerne, og hver lærer har egen arbejdsplads på et fagkontor. Der er ikke tilstedeværelseskrav ud over undervisningstimer, møder, vejledning mm.

Maribo Gymnasium lægger vægt på en tæt kontakt til lokalsamfundet. På Lolland er naturen, fritidsmuligheder og børnevilkår vældig gode. Boligpriser er særdeles attraktive, og lønnen er den samme som i storbyer. Der er motorvej hele vejen til Maribo, så familie og venner kan hurtigt komme på besøg. Skoven, søerne, havet, idrætsfaciliteter, kultur og golf. Det er gode omgivelser for børnefamilier og for aktive, engagerede lærere.

Du er velkommen til at besøge os, og du kan læse mere om Maribo Gymnasium på skolens hjemmeside. Har du yderligere spørgsmål, kan du rette henvendelse til rektor Michael Levy Bruus på tlf. 5091 5184.

Ansøgning med relevante bilag og eksamensbeviser sendes pr. mail til maribo.gymnasium@maribo-gym.dk senest den 16. december 2018. Der afholdes samtaler

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Maribo Gymnasium
 • Adresse
  Refshalevej 2, 4930 Maribo
 • Undervisningsfag
  Billedkunst
 • Stillingskategori
  Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Deltid
 • Geografi
  Region Sjælland
 • Ansættelsens start
  01-01-2019
 • Jobnr.
  62750
 • Ansøgningsfrist
  16-12-2018
Opret jobagent
På baggrund af dette job