Uddannelseschef Marselisborg Gymnasium

Marselisborg GYMNASIUM SØGER NY UDDANNELSESchef

Vi søger en uddannelseschef, der har lyst og evne til at lede pædagogiske og administrative processer og til at bidrage til en aktiv skoleudvikling. Som uddannelseschef skal du derfor være en inspirerende kraft i den fortsatte udvikling af skolen og skal både kunne fungere som igangsætter og som en god afslutter. Du skal have gode samarbejdsevner, pædagogisk viden og erfaring inden for gymnasieområdet.

I stillingen indgår flere former for ledelse: pædagogisk ledelse, personaleledelse og organisatorisk ledelse. Vi forventer, at du har indsigt i pædagogisk udviklingsarbejde, at du har flair for det administrative og evnen til at finde fleksible løsninger og lyst til at arbejde med konkrete planlægningsopgaver. Du skal have evnen til at holde mange bolde i luften, have stærke kommunikative evner samt have en anerkendende og tillidsskabende tilgang til medarbejdere og elever.

Ledergruppen på Marselisborg Gymnasium består af rektor, vicerektor og to – nu snart tre – uddannelseschefer, der fungerer som et meget sammentømret team. I forbindelse med besættelsen af stillingen er arbejdsområder og disses endelige fordeling i skolens ledelse til drøftelse. Den nye uddannelseschef vil derfor få mulighed for at være med i fastlæggelsen af ledelsesteamets opgavefordeling. Alle uddannelseschefer har dog personaleledelse og ansvar for klasser og elever som opgave, ligesom alle har både administrative og pædagogiske opgaver.  

I stillingen indgår undervisning med ca. 25%.

Gymnasiet er en dynamisk skole med en god organisation og en faglig stærk og udviklingsorienteret lærergruppe. Skolen skal i foråret 2019 i gang med en strategiproces, hvor en udviklingsplan for de kommende år skal fastlægges.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst med mulighed for personlige kvalifikationstillæg. 

Yderligere oplysninger om stillingen fås hos rektor Kirsten Skov tlf. 20255291. Ansøgning på Gymnasiejob.dk

Ansøgningsfristen er fredag den 11.januar 2019 kl. 12. Samtaler med ansættelsesudvalget forventes afholdt onsdag d. 16.1.19.

Marselisborg Gymnasium har ca.800 elever fordelt med 10 gymnasiespor. Marselisborg er Team Danmark- og ESAA (EliteSportsAkademiAarhus)-skole og har derfor en stor gruppe elitesportselever.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Marselisborg Gymnasium
 • Adresse
  Birketinget 9, 8000 Aarhus C
 • Stillingskategori
  Pædagogisk leder & Uddannelsesleder
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Midtjylland
 • Ansættelsens start
  01-03-2019
 • Jobnr.
  62753
 • Ansøgningsfrist
  11-01-2019
Opret jobagent
På baggrund af dette job