Timerest i samfundsfag

Timerest i samfundsfag pr. 1. marts

Pr. 1. marts har vi to ledige samfundsfagshold på C-niveau. Holdene afsluttes 1. juni med evt. eksamen efter udtræk. I alt er der tale om 120 arbejdstimer.

Du er velkommen til at søge både som ledig gymnasielærer, som nyuddannet akademiker med lyst til at prøve kræfter med gymnasielærerjobbet og som gymnasielærer, der allerede er i job med lyst til at tage lidt ekstra.

Aabenraa Statsskole ligger tæt på byens centrum, og i nærheden af andre uddannelsesinstitutioner. Kommunen har fokus på at udvikle byen som uddannelsesby. Vi har omkring 850 elever, fordelt på STX, HF og ASF-HF. Vi er ca. 100 ansatte. Vi tilbyder vores elever et godt og alsidigt studiemiljø, hvor stærk faglighed, sociale aktiviteter og mange forskellige fritidsaktiviteter skaber rammerne om elevernes hverdag. Vi lægger stor vægt på elevernes trivsel og har fokus på elevmotivation og ungdomskultur, ligesom også samarbejde med lokale og regionale kulturinstitutioner og virksomheder er en naturlig del af underviserjobbet.

Aabenraa Statsskole er en skole med nyrenoverede og nybyggede faciliteter. Intern og ekstern efteruddannelse prioriteres højt. Alle nyansatte får en personlig arbejdsplads og en fagkollega bliver tilknyttet som mentor.

Vi opfordrer alle interesserede - uanset alder, køn, race, religion eller etniske tilhørsforhold - til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte rektor Lone Mailandt-Poulsen eller vicerektor Torben Bjerring på telefon 7462 2311 for yderligere oplysninger.

Ansøgninger modtages via gymnasiejob.dk

Ansøgningsfrist 23. januar.

Ansættelsessamtaler i uge 5

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Aabenraa Statsskole
 • Adresse
  Forst Allé 14, 6200 Aabenraa
 • Undervisningsfag
  Samfundsfag
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor & Administrativ medarbejder & Barselsvikariat & Projektkoordinator & Pædagogisk leder & Rektor & Uddannelsesleder & Vejleder & Vicerektor & Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Timerester
 • Geografi
  Region Syddanmark
 • Ansættelsens start
  01-03-2019
 • Jobnr.
  62803
 • Ansøgningsfrist
  23-01-2019
Opret jobagent
På baggrund af dette job