Nyborg Gymnasium søger vikar til faget erhvervsret på skolens hhx-uddannelse

BEMÆRK meget kort ansøgningsfrist!

Nyborg Gymnasium søger vikar til skolens hhx-uddannelse til faget erhvervsret. Det drejer sig om undervisning af ét hold, og det en deltidsstilling, der aflønnes med ca. 7 timer pr. uge. 

Nyborg Gymnasium har samlet syv uddannelser: hhx, eud, eux, stx, ib, hf og 10. klasse. Vi har desuden en kostskole med ca. 200 beboere fra over 40 forskellige nationer. Mangfoldigheden på vores skole skaber derfor en helt unik ungdoms- og skolekultur, som vi er stolte af. Vi har ca. 1150 elever og 150 medarbejdere.  

Vi tilbyder en spændende, alsidig og attraktiv arbejdsplads med et tydeligt internationalt fokus og med en vision om at give de unge så mange uddannelsesmuligheder som muligt.  Grundværdierne på Nyborg Gymnasium er tolerance, gensidig respekt og tillidsfuldt samarbejde. Vi har fokus på udvikling og læring og på at være en god arbejdsplads for elever og medarbejdere. Fælles for alle ansatte på tværs af uddannelser og afdelinger er, at vi brænder for elevernes udvikling, for hinanden og for at skabe den bedst mulige skole og arbejdsplads.  

Vi forventer, at du:  
Brænder for dit fag og for eleverne   
Er en stærk formidler og har et tydeligt pædagogisk fokus   
Er optaget af samarbejde og videndeling 
Er engageret og har lyst til at præge en levende skole   
Er ambitiøs og nysgerrig   
Har lyst til pædagogisk udvikling
 

Vil du vide mere   
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.nyborg-gym.dk.   

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicerektor Arno P. Hansen (tlf. 24597773) eller vicerektor Mikael Samsøe Sørensen (tlf. 28551678).

Send din ansøgning til   
Hvis du er interesseret i at arbejde på Nyborg Gymnasium, så søg stillingen ved at klikke på "søg jobbet" på denne side og sørg for, at ansøgningen er os i hænde senest torsdag den 17. januar 2019 kl. 12.   

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Nyborg Gymnasium
 • Adresse
  Skolebakken 13, 5800 Nyborg
 • Stillingskategori
  Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Deltid
 • Geografi
  Region Syddanmark
 • Ansættelsens start
  24-01-2019
 • Jobnr.
  62807
 • Ansøgningsfrist
  17-01-2019
Opret jobagent
På baggrund af dette job