Tårnby Gymnasium

Tårnby Gymnasium & HF søger uddannelsesleder

Tårnby Gymnasium & HF søger dynamisk uddannelsesleder 

TG søger en bredt funderet uddannelsesleder med stærkt pædagogisk engagement og administrativt tæft. 

Som uddannelsesleder kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med den øvrige ledelse i en travl og varieret hverdag med mange skiftende opgaver. Dine ledelsesopgaver er ikke endeligt fastlagt på forhånd, men vil både omfatte planlægningsopgaver, pædagogisk ledelse og personaleledelse. Stillingen rummer desuden en undervisningsforpligtigelse, som aftales nærmere. 

TG er en skole i udvikling med en åben og imødekommende kultur blandt både elever og lærere. Vi har et bredt udbud af studieretninger, og kombinationen af STX og HF giver en god skolekultur. Vi er i tæt kontakt med vores lokalområde, kan lide at afprøve nye pædagogiske ideer og igangsætter til næste skoleår en række forskellige udviklingsprojekter. Vi arbejder desuden med at udfolde og tilrettelægge gymnasiereformens elementer på bedst mulig vis. Vi har fokus på at levere opgaveløsning på højt niveau og forsøger løbende at optimere vores arbejdsgange og kommunikation til gavn for elevernes læring og skolen som helhed. Som uddannelsesleder på TG kommer du ind i brændpunktet for hele den pædagogiske og administrative udvikling. Du får ansvar for en række centrale processer, og jobbet fordrer gode samarbejdsevner og gennemslagskraft. Vi søger derfor en uddannelsesleder, der har sans for detaljen og det strukturelle i form af omhyggelig planlægning og opfølgning, og som også er en iderig, lyttende og inddragende kollega. 

Der vil være mulighed for kompetencegivende lederuddannelse. 

Stillingen er til tiltrædelse pr. 1. oktober 2019 eller tidligere. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og GL vedr. pædagogiske ledere. 

Du kan finde yderligere information på skolens hjemmeside www.tgy.dk.  

Har du spørgsmål til den opslåede stilling, er du velkommen til at kontakte rektor Mikkel Harder Sørensen på telefon 26210831. 

Ansøgningerne vil blive behandlet løbende. Alle ansøgere får kvittering per mail for modtaget ansøgning. 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Tårnby Gymnasium
 • Adresse
  Tejn Allé 5, 2770 Kastrup
 • Undervisningsfag
  Billedkunst & Biologi & Bioteknologi & Dansk & Dramatik & Engelsk & Erhvervsøkonomi & Filosofi & Fransk & Fysik & Historie & Idræt & Informatik & Italiensk & Kemi & Latin & Matematik & Mediefag & Musik & Naturfag & Naturgeografi & Oldtidskundskab & Psykologi & Religion & Samfundsfag & Spansk & Tysk
 • Stillingskategori
  Pædagogisk leder & Uddannelsesleder
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-10-2019
 • Jobnr.
  63250
 • Ansøgningsfrist
  25-08-2019
Opret jobagent
På baggrund af dette job