Regnskabsansvarlig søges til Rødovre Gymnasium

Regnskabsansvarlig søges til Rødovre Gymnasium

Er din regnskabsmæssige værktøjskasse i orden og kan du tage ansvaret for økonomien? Trives du i en alsidig hverdag med stor spændvidde i opgaverne? Er du team-player og fungerer bedst under mottoet ’vi løfter i flok’?

Så har du nu mulighed for at blive en del af Rødovre Gymnasium, som søger en kompetent og ansvarlig regnskabsmedarbejder. Som regnskabsansvarlig, med direkte reference til rektor, får du et alsidigt job med mange varierede opgaver, på et gymnasium med masser af liv og et godt arbejdsfællesskab præget af åbenhed og højt til loftet.

Bredt ansvar og opgaver der spænder vidt

Dit hovedansvarsområde vil blive udarbejdelse af budgetter, budgetopfølgninger, regnskabsrapporter og samarbejde med ekstern revisor i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskabet. Dit arbejde vil danne beslutningsgrundlag for skolens overordnet økonomiske dispositioner.

Derudover skal du i samarbejde med gymnasiets øvrige økonomiafdeling varetage andre økonomiopgaver såsom likviditetsstyring, afstemninger, diverse indberetninger til UVM, momsindberetning, anlægsaktiver m.m.

Endelig forventes det, at du i en travl hverdag tager del i administrationens samlede opgaver, både mindre ad-hoc opgaver og større planlægningsopgaver efter nærmere aftale.

Faglige kvalifikationer

Relevant regnskabsmæssig uddannelse og erfaring fra lignende stilling er et krav. Du er vant til at tage ansvar og arbejde selvstændigt med dine arbejdsopgaver og trives med ’ene-ansvar’ og en bred opgavehåndtering.

Du er en erfaren IT bruger, i særdeleshed med Excel. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til statens regnskabsinstruks, kontoplan og Navision stat.

Personlig kvalifikationer

Du er løsningsorienteret, pligtopfyldende og sætter en ære i at levere kvalitet til rette tid. I vores varierede og til tider hektiske hverdag er du initiativrig og nysgerrig i forhold til varetagelsen og udviklingen af dine egne arbejdsopgaver. Du er vant til at være operationel og praktisk udførende og du har en god struktur i dit arbejde.

I din daglige kontaktflade, med både kolleger, elever og eksterne samarbejdspartnere, er du åben, serviceminded og kan tale om økonomi og regnskab med ikke økonomer. Ydermere er du fleksibel og møder dagen med godt humør og en positiv indstilling, der bidrager til et godt arbejdsmiljø.

Du tilbydes

En arbejdsplads med en flad struktur, hvor folk føler sig hjemme, og hvor du får gode muligheder for at udvikle og påvirke både egne og gymnasiets arbejdsprocesser. Du bliver del af et lille økonomiteam med en bogholder og en lønmedarbejder, men hvor alle bidrager med ad hoc og dækker ind for hinanden. Og samtidig får du gode muligheder for at holde fri i normale skoleferier.

Stillingen kan besættes på mellem 30-37 timer om ugen efter nærmere aftale.

 

Sådan ansøger du

Ansøg snarest via link med motivationsbrev og CV, Vi samarbejder med Adecco i rekrutteringsprocessen, og der vil løbende blive taget kontakt til kandidater for hurtig tiltrædelse. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du henvende dig til rekrutteringskonsulent, Christina Tocado Grünwaldt på mail: christina.grunwaldt@adecco.dk eller pr. telefon 25 68 35 27 eller Christina Drejet på mail: christina.drejet@adecco.dk / 38 38 70 07.

Rødovre Gymnasium har ca. 770 elever og 100 ansatte, som sammen skaber en dynamisk ungdomsuddannelse og arbejdsplads, en fordomsfri, åben og fleksibel institution, der vægter det gode samarbejdsklima og personlige udvikling, samt den gode omgangstone mellem alle, der færdes på skolen.

 

Adecco er verdens HR-partner og rekrutteringsvirksomhed

 

Falkoner Alle 1, 2000 Frederiksberg

+45 38 38 94 00

adecco@adecco.dk

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Rødovre Gymnasium
 • Adresse
  Hendriksholms Boulevard 28, 2610 Rødovre
 • Stillingskategori
  Administrativ medarbejder
 • Ansættelsesforhold
  Deltid & Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-11-2019
 • Jobnr.
  63315
 • Ansøgningsfrist
  22-09-2019
Opret jobagent
På baggrund af dette job