Vicerektor til Solrød Gymnasium

 

Vi søger en dialogbaseret og samarbejdsorienteret vicerektor, der sammen med skolens elever, lærere og ledelsesteam ønsker at indgå i et fællesskab om at udvikle en ambitiøs skole med høj faglighed.

 

Jobbet

Solrød Gymnasium ønsker en leder, der sammen med rektor og skolens øvrige ledelsesteam forstår at lede en skole med dygtige medarbejdere og engagerede elever.

Som vicerektor skal du være tydelig og samtidig lydhør og åben over for, at idéer kommer mange steder fra. Vi lægger vægt på at have en uformel og ærlig dialog, og vores vicerektor skal derfor have en uhøjtidelig ledelsesstil. Som leder skal du være nysgerrig og involverende med kapacitet til at bidrage til et velfungerende læringsmiljø med et højt fagligt niveau.

Vi ønsker en vicerektor, der er en erfaren og dygtig leder. Du skal være pædagogisk engageret og brænde for skoleudvikling. Du må gerne have solidt blik for, hvordan en moderne skole udvikler sig og for, hvad der rør sig inden for generel skoleudvikling og pædagogisk udviklingsarbejde. Du skal have lyst til - sammen med os - at sætte en tydelig ramme og have fokus på implementering af igangsatte projekter. Vicerektor skal have undervisningskompetence i gymnasiale fag med mulighed for at varetage undervisning i kortere eller længere forløb.

Du er empatisk, tillidsskabende og kan indgå i en dialog med medarbejdere om både de daglige opgaver og de mere vanskelige udfordringer. Du skal være robust og have en høj integritet, således at du agerer sikkert i relationen til medarbejdere og elever. Forventningsafstemning og kommunikation er vigtige nøgleord her.

 

Skolen

Solrød Gymnasium fremstår som en moderne skole med særdeles gode faciliterer og rammer for undervisning. Skolen tilbyder et nutidigt uddannelsestilbud med et højt fagligt niveau. Skolens elever og medarbejdere er engagerede og ambitiøse, og skolen har tryghed, nærhed, overskuelighed og fællesskab som bærende værdier. Eleverne skal lære at være aktive medborgere, og der lægges vægt på at etablere inddragende og demokratiske processer, som eleverne kan indgå i. Vi ønsker at fremme lysten til at engagere sig. Den nye vicerektor bliver en del af et engageret ledelsesteam, hvor døren står åben, og der er gode muligheder for at præge udviklingen af skolen.

Solrød Gymnasium tilbyder både stx og hf. Skolen har 7 gymnasiespor og 2 Hf-spor med ca. 700 elever og 83 ansatte.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Lønnen aftales i henhold til gældende overenskomst. Vicerektor skal have undervisningskompetence i gymnasiale fag.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset køn, alder og etnicitet.

 

Yderligere oplysninger

Ansøgning med cv sendes senest den 29. november 2019 kl. 12.00 til ubr@ullabachrosendal.dk, Mærk venligst din ansøgning ”Vicerektor – [navn]” i emnefeltet. Stillingen er til besættelse 1. februar 2020.

Se stillings- og personprofil på www.solgym.dk

 

Du er velkommen til at kontakte rektor Bjarne Thams, tlf. 3022 9531 eller konsulent Ulla Bach Rosendal, tlf. 2991 1521 for yderligere oplysninger.

Kandidater, der udvælges til 2. samtale, skal gennemføre et testforløb, og der indhentes referencer efter nærmere aftale.

 

 

 

Fakta

 • Arbejdssted
  Solrød Gymnasium
 • Adresse
  Solrød Center 2, 2680 Solrød Strand
 • Stillingskategori
  Vicerektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Sjælland
 • Ansættelsens start
  01-02-2020
 • Jobnr.
  63465
 • Ansøgningsfrist
  29-11-2019
Opret jobagent
På baggrund af dette job