VUC Lyngby

Salgskonsulent til VUC Lyngby

Er du udadvendt, og har du en seriøs interesse for uddannelse og kompetenceløft gennem efteruddannelse? Vil du have en hverdag med masser af afveksling, daglig kontakt til mange mennesker og klare mål at gå efter? Kan du nikke ja, har du det rigtige fundament for at blive salgskonsulent hos VUC Lyngby. Vi er et lille og stærkt team med en god holdånd og fælles vilje til at skabe succes.

Du er en strategisk dygtig sælger med højt drive og et brændende ønske om at være med til at skabe fremtidens succes inden for uddannelsessektoren. Du brænder for at sælge og skabe langvarige relationer – du kan ikke lade være og elsker at se resultaterne af din indsats.

Du har salgsværktøjskassen i orden, god energi, gennemslagskraft og et ønske om at sælge og udvikle uddannelsestilbud til medarbejdere i offentlige og private virksomheder. Du er ikke bange for at gå forrest.

Du er kampklar senest den 1. februar 2020 og kan ikke vente med at være spydspids for og udvikle VUC Lyngbys helt nye profil og salgsstrategi for efteruddannelse.

VUC Lyngby/Lyngby HF tilbyder en række uddannelser fra almen voksenundervisning til det gymnasiale A niveau, herunder uddannelse til kortuddannede, til tosprogede og f.eks. sprog på gymnasialt niveau med undervisning online. Sammen med vores strategiske partnere inden for erhvervsuddannelsesområdet kan vi tilbyde skræddersyede uddannelsesforløb til alle private og offentlige virksomheder – og via vores VUC netværk endda i hele Danmark.

Om dig

 • Du kan se salgspotentialet i at kombinere vores uddannelsesekspertise med virksomhedernes behov for opkvalificering.

 • Du er super dygtig til at afdække virksomhedernes behov for efteruddannelse og opkvalificering med vores mange kompetencegivende uddannelsesforløb. Du kan omsætte din viden til mersalg.

 • Du skal have lyst til at være ambassadør for nye kompetencer i vores organisation, så vi kan matche de nye behov og ambitiøse målsætninger, vi sætter for fremtiden.

 • Du skal kunne begå dig blandt mennesker med forskellige baggrunde i både offentligt og privat regi og kunne motiveres af at skabe værdi gennem dit salgsarbejde. Du er innovativ og en resultatorienteret salgskonsulent.

 • Du har flair for kundepleje. Du varetager selvstændigt salget til dine eksisterende og nye kunder.

 • Du elsker at skabe salg og motiveres af at ”lande den næste ordre”. Men du ved også at ordren først er leveret, når kunden er helt tilfreds med forløbet.

 • Du kan begå dig i uddannelsesverdenen og har evnerne til at få en dygtig lærerstab med på dine ideer.

 • Uddannelsesmæssigt er du måske Markedsøkonom eller Bachelor.

Hvem er vi?

Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen i en veldrevet og resultatorienteret organisation med et godt arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på sparring og trivsel. Vi har en uformel omgangstone og høj grad af frihed til den daglige opgaveløsning på alle niveauer i organisationen. VUC Lyngby/Lyngby HF har 98 ansatte, og årligt tager ca. 3000 kursister deres uddannelse hos os. Arbejdsstedet er Nybrovej 114, 2800 Kgs. Lyngby. Vi har gratis parkering og ligger i gåafstand til Lyngby Station.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Kan du matche ovenstående profil, og har du lyst til et spændende job så søg stillingen ved at benytte dette link:  https://www.gymnasiejob.dk/soeg-stilling/63473      

Ansøgningsfrist: 29. november 2019

Ansættelsessamtaler i uge 50 2019

Ansættelse: efter nærmere aftale men senest 1. februar 2020.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salg- og udviklingschef Lars Lysdahl på mobil +45 24 84 27 73 eller på mail lly@vuclyngby.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  VUC Lyngby
 • Adresse
  Nybrovej 114, 2800 Kongens Lyngby
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-02-2020
 • Jobnr.
  63473
 • Ansøgningsfrist
  29-11-2019
Opret jobagent
På baggrund af dette job