Det kristne Gymnasium

Danmarks bedste gymnasium søger visionær rektor

Danmarks bedste gymnasium søger visionær rektor

KG – det Kristne Gymnasium i Ringkøbing – er mere end et gymnasium. Udover at ligge fagligt i top, er vi en skole med en stærk vision om at præge vores elever med tro, dannelse og kreativitet.

Da vores rektor gennem mange år har valgt at stoppe, søger vi en ny visionær rektor med tiltrædelse 1. august 2020.

KG er et privat gymnasium med en stor kostafdeling, hvor lige nu 155 af gymnasiets 200 elever bor. Vi har vores basis i Folkekirken med tilknytning til Indre Mission, Luthersk Mission, KFS og lignende organisationer. Det Kristne Gymnasium er veldrevet, har en solid økonomi og ligger altid højt i målinger på løfteevne – og er gentagne gange kåret som Danmarks bedste gymnasium.

Som ny rektor skal du med reference til skolens bestyrelse fortsætte udviklingen af det Kristne Gymnasium med afsæt i vores formål og værdigrundlag. Vi lægger især vægt på, at du har evnen til tydelig, værdibaseret ledelse og evnen til at sikre et højt fagligt niveau.  Du kan stå på mål for dine holdninger – og ønsker at være med til at præge unge mennesker på det måske mest afgørende tidspunkt i deres liv.

Det er vigtigt for os, at vi kan mærke, at du brænder for at skabe et læringsrum af højeste klasse for gymnasieelever og skabe optimale vilkår for nogle af landets mest engagerende og kompetente medarbejdere.

Vi lægger derudover vægt på følgende personlige og faglige kvalifikationer samt erfaring:

 • Evne til og erfaring med strategisk ledelse og udvikling af en uddannelsesinstitution
 • Evne at sætte klare rammer, følge op og vise retning igennem egen adfærd
 • Visonær leder, der kan profilere skolen lokalt og på landsplan
 • Empatisk, lyttende og stærk kommunikator

Giv i din ansøgning eksempler på evner og erfaring inden for de områder, som for os er de mest væsentlige. Og fortæl også, hvorfor du søger jobbet som rektor på et holdningsbåret gymnasium.

Vi tilbyder en stilling helt i top på meningsfuldhed. Du får muligheden for at have indflydelse på unge mennesker gennem tre af de vigtigste, formative år af deres liv. Du kommer til at stå i spidsen for et erfarent og dygtigt lederteam, hvor der er styr på detaljer og planlægning, så dagligdagen fungerer.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende aftale for chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område.

Ansøgningsfrist er 28. februar. Der afholdes 1. samtale den 10/3 og 2. samtale den 18/3. 

For spørgsmål vedrørende stillingen kan bestyrelsesformand William Enevold Ehmsen kontaktes på 27 53 53 13 eller formand@kristne-gym.dk, hvortil også ansøgning, cv og relevante bilag sendes.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Det kristne Gymnasium
 • Adresse
  Vasevej 28-30, 6950 Ringkøbing
 • Stillingskategori
  Rektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Midtjylland
 • Ansættelsens start
  01-08-2020
 • Jobnr.
  63617
 • Ansøgningsfrist
  28-02-2020
Opret jobagent
På baggrund af dette job