Gentofte Studenterkursus

Pædagogisk leder

Gentofte Studenterkursus søger pædagogisk leder pr. 1/8 eller 1/9

På Gentofte Studenterkursus søger vi en pædagogisk leder, som skal indgå i et lille ledelsesteam sammen med vicerektor og rektor.

Gentofte Studenterkursus er en mindre skole med ca. 270 elever og 35 lærere, som har fokus på den 2-årige STX og HF. Som lille privatskole er vores opgave at skabe en skole med gode relationer og helt særlige tilbud til elever.  Ud over de faste arbejdsopgaver skal den pædagogiske leder være en naturlig del af arbejdet med udvikling og implementering af skolens strategi.

Vi søger en person med pædagogikum og undervisningserfaring, der har lyst til at arbejde på en helt særlig skole. En kommende pædagogisk leder skal både være god til at kommunikere men samtidig have blik for struktur og dokumentation. Som en del af et ledelsesteam på en lille skole skal man kunne lidt af hvert og både have pædagogiske visioner men ikke være for fin til en sjælden gang imellem at tømme en opvaskemaskine.

Dine arbejdsopgaver vil primært ligge i den 2-årige STX, hvor du vil få ansvar for udvikling og gennemførelse af SRP og andre flerfaglige forløb samt fastholdelsesarbejde på STX. Du skal også være tovholder på skolens ASF-klasser. Du kommer til at indgå i det praktiske eksamensarbejde og kommer til at stå for AP- og NV-eksaminerne.

Andre arbejdsopgaver vil være at stå for forskellige elevarrangementer og i samarbejde med skolens kommende SoMe-medarbejder at stå for noget af den eksterne kommunikation.

På skolen lægger vi stor vægt på de tætte relationer, og det vi kalder tryg faglighed. Det er både vigtigt, at du kan lide kontakten med mange forskellige elevtyper og sætter en ære i at hjælpe lærerne. Du vil komme til at sidde i et kontor med en del trafik og skal være i stand til at koncentrere dig i det.

Hvis du er den person, vi søger, vil du komme til at arbejde på en helt særlig skole med et lærerkollegium, der brænder for eleverne, og en tæt dialog mellem ledelse og lærere.

Vi forventer at der vil ligge ca. 40% undervisning i stillingen.

Spørgsmål om stillingen kan rettes til Rektor Lise Houkjær.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Gentofte Studenterkursus
 • Adresse
  Hartmannsvej 22, 2900 Hellerup
 • Undervisningsfag
  Afsætning & Arabisk & Astronomi & Billedkunst & Biologi & Bioteknologi & Dans & Dansk & Datalogi & Design & Design og arkitektur & Dramatik & Engelsk & Erhvervsøkonomi & Filosofi & Finansiering & Fransk & Fysik & Færøsk & Geofysik & Geografi & Geovidenskab & Græsk & Grønlandsk & Historie & Idræt & Informatik & Innovation & International teknologi & kultur & International økonomi & IT & Kommunikation & Italiensk & Japansk & Kemi & Kinesisk & Kinesiske områdestudier & Kulturforståelse & Latin & Læsevejledning & Markedskommunikation & Matematik & Matematikvejledning & Materialeteknologi & Mediefag & Multimedier & Musik & Naturfag & Naturgeografi & Oldtidskundskab & Organisation & Programmering & Psykologi & Religion & Retorik & Russisk & Samfundsfag & Spansk & Statik & styrkelære & Statistik & Studievejledning & Teknikfag & Teknologi & Tyrkisk & Tysk & Virksomhedsøkonomi
 • Stillingskategori
  Pædagogisk leder
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-08-2020
 • Jobnr.
  63858
 • Ansøgningsfrist
  02-06-2020
Opret jobagent
På baggrund af dette job