Slagelse Gymnasium søger Økonomi- og administrationschef

Vi søger en økonomi- og administrationschef som brænder for ledelse og uddannelse, og som en del af gymnasiets ledelsesteam kan lede en stor moderne skole. 

Profil og jobbet
Vi søger på Slagelse Gymnasium en moderne leder, der sammen med vores ledelsesteam forstår at lede en skole med meget engagerede elever og selvkørende medarbejdere.  Du bliver en del af vores ledelsesteam, hvor du indgår på lige fod med de pædagogiske ledere, og derfor forventer vi, at du har et stærkt blik for, at det er eleverne og deres læring som er i centrum. 

Som vores økonomi- og administrationschef vil du være med til at præge udviklingen på Slagelse Gymnasium sammen med det øvrige ledelsesteam. Du er derfor nysgerrig på uddannelse og pædagogisk udvikling samt forstår vigtigheden af, at vi er sat i verden for eleverne og deres læring. Du skal naturligvis også være driftssikker og have fokus på, at økonomi og administration skal løftes kompetent og i rette tid samtidig med, at du aldrig må glemme, at vi er til for eleverne. 

Vi ønsker en økonomi- og administrationschef, der med et solidt ben i egen faglighed kan bevæge sig i det pædagogiske arbejdsfelt, og som fleksibelt kan bevæge sig mellem økonomi, administration og ledelse af TAP-personalet. OG have lyst til alle facetter!

Du skal være tydelig med, hvad du vil, men samtidig lydhør og åben i relationen med ledere, medarbejdere og elever. Som økonomi- og administrationschef er du empatisk og leder tillidsbaseret og kan indgå i dialog med alle medarbejdere om både de daglige opgaver og de mere vanskelige udfordringer. Du skal være robust og have en høj integritet, så du agerer sikkert i relationer til medarbejdere og elever. Forventningsafstemning og kommunikation er vigtige nøgleord hos os.

Skolen
Slagelse Gymnasium er et af landets største gymnasier med ca.150 medarbejdere og ca. 1250 elever. Det er et moderne gymnasium med en vision om sammen at åbne verden for vores elever. Vi har høje ambitioner og deltager i mange forskellige fora for at udfordre vores elever. Der er fokus på høj faglighed og kvalitet i læringen. 

Slagelse Gymnasium prioriterer både de naturvidenskabelige fag samt de sproglige fag gennem samarbejdsaftaler med gymnasier i blandt andet USA og Kina. Desuden prioriterer vi den kreative og sociale del af gymnasielivet fordi den også er vigtig for, at studenterne springer ud som hele og dannede unge mennesker. Det er dannelse og uddannelse på meget højt niveau at være med i vores store musicalopsætning.

Slagelse Gymnasium har en sund økonomi, som du skal være med til at sikre. Kulturen på skolen er åben med højt til loftet og altid med plads til et godt grin. Du skal bidrage til at se muligheder frem for begrænsninger, selvom vi godt ved, at en administrationschef største kompetencer er at kunne sige nej.

Du finder en job- og personprofil og kan læse mere om stillingen på vores hjemmeside: www.slagelse-gym.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Lønnen aftales i henhold til gældende overenskomst. 

Alle interesserede opfordres til at søge uanset køn, alder og etnicitet.

Yderligere oplysninger

Ansøgning med CV sendes senest den 31. januar kl. 22.00 elektronisk til job@slagelse-gym.dk,
Mrk. ”Økonomi- og administrationschef” i emnefelt. Stillingen er til besættelse 1. april 2021.

Du er velkommen til at kontakte rektor Lotte Büchert, tlf. 20 52 3524 for yderligere oplysninger. 

Første samtale afvikles 5. februar. Kandidater, der udvælges til 2. samtale, skal gennemføre et testforløb, og der indhentes referencer efter nærmere aftale. Den 2. samtale afvikles den 23/2. 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Slagelse Gymnasium
 • Adresse
  Willemoesvej 2A, 4200 Slagelse
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Sjælland
 • Ansættelsens start
  01-04-2021
 • Jobnr.
  64358
 • Ansøgningsfrist
  31-01-2021
Opret jobagent
På baggrund af dette job