Timelærer til teknik og teknologi til NEXT EUX

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Vi er i gang med at styrke uddannelserne for vores industriteknikere og værktøjsmagere på eux. Til det skal vi bruge en dygtig underviser, som har kendskab til industrien.

Har du lyst til at arbejde med spændende uddannelser på en af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler og have en dagligdag sammen med nogle dejlige unge mennesker, så er du lige den rette til vores eux-team.

Profil

Du skal undervise eleverne på grund- og hovedforløbet, hvor du får rollen som holdenes ankerperson i forhold til samarbejdet mellem afdelingerne i Emdrup og på Nørrebro. Du bliver også den, der skaber synergi mellem industrifaget og fagene teknik og teknologi samt i matematik og erhvervsfag på grundforløb. Hovedforløbseleverne har du i teknik A samt valgfag teknologi A.

Du får adgang til vores nye TECH LAB på Nørrebro, hvorfor du meget gerne må have erfaring med 3D print, laserscannere, VR udstyr mm. Der vil være et pensum, du kan anvende i begyndelsen, men ellers skal du selv i gang med at opbygge viden og udvikle undervisningen fremadrettet.

Synergien mellem erhvervs- og gymnasiefagene er en af byggestenene i en eux-uddannelse. Det er afgørende, at du som underviser har en anerkendende tilgang og stor gennemslagskraft, når du står over for eleverne. Entusiasme, en stærk faglighed, empati og disciplin er fundamentale byggesten i din lærergerning.

Derfor skal du vælge os

Du bliver en del af et stærkt tværfagligt lærerteam på eux, som består af både faglærere og gymnasielærere, der hjælper og sparrer med hinanden for at skabe synergi og samarbejde mellem erhvervs- og gymnasiefagene på de forskellige uddannelsesretninger. Vi er i fuld gang med at udvikle eux-uddannelsen til noget endnu bedre og har meget spændende arbejde at tage fat på. Det skal du have lyst og interesse i at være en del af.

Om dig, du

 • har en relevant kandidatuddannelse, gerne civilingeniør
 • har erhvervserfaring fra industrien og gerne undervisningserfaring
 • trives i en organisation med mange uddannelser og fagligheder
 • er selvstændig og initiativrig, og har lyst til at være med til at udvikle nye undervisningsforløb
 • har erfaring med projektarbejde og tværfaglighed – 2 fokuspunkter på eux
 • er først og sidst en god kollega - for sammen er vi bedst!  

Har du en håndværkeruddannelse indenfor industriens fag, så er det en fordel.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte lektor Jonas Rahim Pedersen på tlf. 2681 8745, jrpe@nextkbh.dk.

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er som timelærer og vil være tidsbegrænset frem til skoleårets afslutning. Dit primære arbejdssted vil være Nørrebro, men du skal påregne skiftende arbejdssteder. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Vi ønsker, at du begynder den 1. februar 2021 eller snares muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der er ansøgningsfrist den 26. januar 2021. Der afholdes løbende samtaler.

Om NEXT

NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er 850 årsværk. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.500 årselever en god uddannelse. I 2019 havde vi en omsætning på 670 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  NEXT-Uddannelse København
 • Adresse
  Carl Jacobsens vej 25, 2500 Valby
 • Undervisningsfag
  Matematik & Teknikfag & Teknologi
 • Stillingskategori
  Underviser
 • Ansættelsesforhold
  Deltid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-02-2021
 • Jobnr.
  64369
 • Ansøgningsfrist
  26-01-2021
Opret jobagent
På baggrund af dette job