Lemvig Gymnasium søger psykologilærer

Lemvig Gymnasium søger psykologilærer

På Lemvig Gymnasium søger vi en psykologilærer i kombination med et andet relevant gymnasiefag eller et merkantilt fag. Ansøgere med og uden pædagogikum har interesse.

Vi er et lille vestjysk gymnasium med ca. 350 elever og ca. 45 lærere fordelt på fire ungdomsuddannelser: STX, HHX, EUX og EUD. Fra det kommende skoleår oprettes der også et 10. klasses tilbud for kommunens unge på gymnasiet. Vi er et egnsgymnasium, der er grundlagt for at unge mennesker kan tage en ungdomsuddannelse i lokalområdet. Vi stræber efter at være en god og åben ungdomsuddannelse, som gennem undervisning og oplevelser kan dimittere livsduelige og dygtige unge til en fremtid, som de har lyst til at være med til at forme. Vi er internationalt orienteret med stærk tilknytning til venskabsskoler i Norge, Spanien, Frankrig og Tyskland.

Gymnasiet er placeret i den gamle købstad og havneby Lemvig. Byen ligger ved Limfjorden, en halv times kørsel nord for Holstebro i det smukke område mellem Limfjorden, Vesterhavet og Klosterheden Skovdistrikt. Her er rig mulighed for at få sig en attraktiv bolig i skønne omgivelser og få et aktivt fritidsliv med fjord, hav og skov lige uden for døren.

Vi prioriterer fællesskab, demokrati og kontakt til det lokale erhvervs-, kultur- og foreningsliv højt. Vi kan tilbyde et rigtig godt arbejdsmiljø med faste ugentlige skemaer og hvor medarbejdernes engagement i gymnasiets hverdag værdsættes. Vi har et godt kollegialt miljø og gymnasiets størrelse betyder tryghed og nærhed i dagligdagen og tæt kontakt og samarbejde mellem elever, lærere og ledelse. Vi søger lærere, der har lyst til at arbejde med egnens søde unge mennesker og som vil være med til at skabe et højt fagligt niveau i undervisningen med udfordringer til alle.

Nyansatte får tilknyttet en lærer, der kan hjælpe med at falde godt til og fungere som sparringspartner i både det praktiske, det faglige og det pædagogiske arbejde. Hver lærer får udleveret en pc og får tildelt sin egen arbejdsplads i et af vores lærerforberedelsesrum.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem GL og staten. Ansøgere skal have faglig kompetence til undervisning i de gymnasiale uddannelser, jf. Undervisningsministeriets bestemmelser herom.

Hvis du har spørgsmål kan du kontakte rektor Bo Larsen (bl@lemvig-gym.dk) eller vicerektor Christina Trolle Bojesen (cb@lemvig-gym.dk). Vi træffes også på telefon 97 82 38 22. 

Motiveret ansøgning vedlagt CV, eksamenspapirer og evt. andre relevante bilag sendes via www.gymnasiejob.dk. Kun ansøgere med relevante papirer kan komme i betragtning.  Ansøgningsfrist senest 23. april kl. 12.00 via gymnasiejob.dk.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Lemvig Gymnasium
 • Adresse
  Romvej 30, 7620 Lemvig
 • Undervisningsfag
  Psykologi
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Deltid & Fuldtid & Timerester
 • Geografi
  Region Midtjylland
 • Ansættelsens start
  01-08-2021
 • Jobnr.
  64523
 • Ansøgningsfrist
  23-04-2021
Opret jobagent
På baggrund af dette job