Horsens HF & VUC

Horsens HF & VUC søger lærer i geografi

HF-lærer i geografi ved Horsens HF & VUC

Vi søger pr. 1. august 2022 en lærer til en fast stilling i geografi på HF-enkeltfag og den 2 årige HF-uddannelse på minimum 80%. Ansættelsesgraden vil være afhængig af fagkombination. Stillingen kan søges af kandidater både med og uden pædagogikum. Du bedes angive, hvilket andet HF-relevant fag, du kan undervise i. Som ny lærer på skolen får du tilknyttet en rutineret lærer, der hjælper dig med at komme godt i gang i dit nye job.

Om dig

Vi forventer, at du er både fagligt ambitiøs, anerkendende og god til at skabe betydningsfulde relationer. Som HF-lærer skal du med fagligt overskud forstå at motivere, udfordre og støtte vores elever i deres læring. Du skal brænde for dine fag, være interesseret i at udvikle den pædagogiske praksis gennem egen og fælles refleksion. Du bliver en del af et engageret HF-lærerteam og en rigtig god NF-faggruppe, så vi lægger vægt på, at du prioriterer samarbejde og er nysgerrig i forhold til at arbejde på tværs af fag. Vi har gode faglokaler og en fagsamling, som du vil få ansvaret for. Du vil blive skolens eneste geografi-lærer, så det er samtidig en forudsætning, at du trives med en høj grad af selvstændighed.
Du skal have en relevant akademisk uddannelse, der giver undervisningskompetence i faget.


Om skolen
Horsens HF & VUC tilbyder et bredt udvalg af kompetencegivende fag på både grundlæggende og gymnasialt niveau. Fleksible tilrettelæggelser gør det muligt for den enkelte elev at tilpasse sin uddannelse efter egne behov. Skolen har omkring 500 årselever og ca. 55 medarbejdere, hvoraf 30 er HF-lærere.

Vi er en skole, som prioriterer samarbejde om og udvikling af undervisning og pædagogik for at skabe det størst mulige læringsudbytte for vores elever. Dette sker både gennem formaliserede udviklingsprojekter og gennem et glimrende uformelt kollegialt samarbejde.

Skolen ligger midt i Horsens kun 10 minutters gang fra banegården. Du kan læse mere om os på www.horsenshfogvuc.dk.

Information og ansøgning

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller tilhørsforhold til at søge.
Ansøgninger sendes via gymnasiejob.dk senest den 1. juli 2022 kl. 16.00. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende i uge 26.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vicerektor Dan Ørbæk Lysgaard på dl@horsenshfogvuc eller tlf.nr. 22 54 65 08.

 

 

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Horsens HF & VUC
 • Adresse
  Holmboes Alle 1C, 8700 Horsens
 • Undervisningsfag
  Geografi
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Deltid & Fuldtid
 • Geografi
  Region Midtjylland
 • Ansættelsens start
  01-08-2022
 • Jobnr.
  65814
 • Ansøgningsfrist
  01-07-2022
Opret jobagent
På baggrund af dette job