Vestjysk Gymnasium Tarm

Vicerektor til Vestjysk Gymnasium Tarm

VESTJYSK GYMNASIUM TARM SØGER EN NY VICEREKTOR

Er du en dygtig gymnasieleder med flair og interesse for drift og planlægning? Er du samtidig en holdspiller, der gerne vil indgå i en progressiv ledelse, hvor man insisterer på, at forskellighed er en styrke, og kan du se dig selv være en del af et mindre gymnasium, hvor nærheden og fællesskabet står stærkt?

Kan du svare ja til disse spørgsmål? Så er du måske Vestjysk Gymnasium Tarms nye vicerektor.

Vestjysk Gymnasium Tarm er et veldrevet gymnasium med en stabil elevsøgning, et godt ry, udviklingsorienterede medarbejdere og en god stemning. Skolens historie går helt tilbage til 1887, og på skolen hersker en meget stærk kultur, hvor man som et mindre gymnasium er stolte af at være tæt på eleverne, et stærkt fællesskab på tværs af årgange og uddannelser og en dedikation til værdierne ”nysgerrighed”, ”respekt”, ”faglighed” og ”fællesskab”.

Efter mange års tro tjeneste går gymnasiets vicerektor til nytår på pension, og skolen søger derfor hans afløser. Skolens ledelse består af en rektor, en vicerektor og en uddannelsesleder, og man samarbejder som ledelse traditionelt tæt sammen med underviserne og administrationen. Den nye vicerektor vil blandt andet få ansvaret for den overordnede daglige drift – herunder drift af bygninger, ressourceallokering og skema- og eksamensplanlægning. Vicerektor er således nærmeste leder for medarbejderne i skolens administration og for det tekniske personale. Det er imidlertid op til den nye vicerektor i samarbejde med den øvrige ledelse at gentænke arbejdsfordelingen i administrationen og ledelsen. Rektor, uddannelsesleder og administrationspersonalet har en række gode idéer og glæder sig til arbejdet, men den nye vicerektor kan i høj grad selv være med til at definere, hvordan ledelses- og administrationsopgaverne bedst bliver placeret og løst. Som vicerektor vil du også indgå i det pædagogiske udviklingsarbejde på skolen, men din primære opgave vil være overordnet ledelse af drift og administration.

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående kandidatuddannelse, undervisningserfaring i ét eller flere af HF’s eller det almene gymnasiums fagrække og et færdiggjort pædagogikum. Til stillingen knytter sig en mindre undervisningsforpligtelse. Du har ligeledes ledelseserfaring og gerne en lederuddannelse eller mod på at efteruddanne dig, og så er du en dygtig opgaveleder, som sætter en ære i at have styr på tingene, et godt overblik og en god evne til at involvere og motivere andre. Du er ligeledes dygtig til at uddelegere og har en tro på, at dine medarbejdere gør deres bedste. Slutteligt er du interesseret i at indgå i et tillidsfuldt ledelsesteam, hvor rektor sætter en ære i og pris på at have mange forskellige personprofiler og kompetencer repræsenteret, så man som et team bedst muligt kan løse den fælles ledelsesopgave.

Læs mere om Vestjysk Gymnasium Tarm og stillingen på https://www.vgt.dk/ledige-job/vicerektor/

Har du spørgsmål til stillingen, kan konsulent hos Mercuri Urval, Carsten Gløvermose Nielsen konfidentielt kontaktes på 3025 9801 eller mail: carsten.glovermose.nielsen@mercuriurval.com. Du kan også kontakte skolens rektor Catarina Kastrup på 2228 1368 eller mail: cat@vgt.dk.

Ansøgning og CV uploades på www.mercuriurval.dk (referencenummer DK-09394).

Ansøgningsfristen udløber den 2. oktober 2022 kl. 12.00. Samtaler planlægges afholdt hhv. den 10. og 26. oktober 2022. Der vil være test og blive taget referencer mellem de to samtaler.

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Vestjysk Gymnasium Tarm
 • Adresse
  Skolegade 15, 6880 Tarm
 • Undervisningsfag
  Biologi & Bioteknologi & Dansk & Engelsk & Erhvervsøkonomi & Filosofi & Fransk & Fysik & Geografi & Historie & Idræt & Innovation & Kemi & Matematik & Mediefag & Musik & Naturgeografi & Oldtidskundskab & Psykologi & Religion & Samfundsfag & Spansk & Teknologi & Tysk
 • Stillingskategori
  Vicerektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Midtjylland
 • Ansættelsens start
  01-12-2022
 • Jobnr.
  65941
 • Ansøgningsfrist
  02-10-2022
Opret jobagent
På baggrund af dette job