Vicerektor til Taastrup City Gymnasium

Taastrup City Gymnasium søger en ny vicerektor med tiltrædelse pr. 1. november eller snarest derefter.  

Om Taastrup City Gymnasium

Taastrup City Gymnasium er etableret i 2014 og er således stadig under udvikling. På skolen er vi stolte af at kunne tilbyde en dansk gymnasial uddannelse indenfor nogle helt særlige rammer. Skolen er præget af åbenhed og tolerance og er et positivt alternativ for elever, der ønsker en anerkendende og mangfoldig atmosfære. På skolen har vi et skolemiljø i faste og trygge rammer, hvor lærerstaben, skolens ledelse og øvrige medarbejdere, elever og forældrekreds udviser gensidig respekt og samarbejder om at skabe de bedst mulige betingelser for en god skolegang, hvor der tages udgangspunkt i den enkelte elev. 

Uddannelserne og undervisningen  

På Taastrup City Gymnasium kan eleverne vælge mellem den 2 årige STX og den 2 årige HF-uddannelse.

Skolen er af en størrelse, hvor alle elever og medarbejdere ses dagligt, stort set alle kender hinanden, og der er fysisk og mentalt kort mellem klasselokaler, lærerværelset og ledelseskontorer. 

Skolen er en privat selvejende institution, som finansieres af statstilskud og elevernes egenbetaling.  

 

Hvilke kompetencer har du?

Du er en imødekommende og anerkendende leder, der er stærk i kommunikationen med forskellige personalegrupper såvel som med eleverne. I dit virke er du lige dele pragmatisk og proaktiv. Du befinder dig godt med at løse konflikter og følger dine opgaver til dørs. Du skal gerne have ledelseserfaring og kende til driften af en gymnasieskole. Grundighed er et nøgleord, og du har en forståelse for, at selv de mindste detaljer kan være afgørende for, om målene nås og opgaven løses. 

Du er en reflekterende sparringspartner for skolens rektor og formår at bidrage konstruktivt til en tydelig og involverende ungdoms- og læringskultur inden for skolens værdier, mål og rammer. Du er rektors stedfortræder.

Som den kommende vicerektor har du helhedsforståelse, et organisationsperspektiv og kan omsætte dette til strategiske initiativer og indsatser. Derudover er du: 

Du er en tydelig leder, der ved, at langtidsholdbare resultater opnås i samspil og i tillidsfulde samarbejdsrelationer - og som selv kan bidrage til sådanne. 

Derudover skal du gerne have følgende kompetencer

● Erfaring med ledelse i gymnasie-/ungdomsuddannelsessektore ( som f.eks. pædagogisk leder eller uddannelsesleder).

● Dokumenteret erfaring ift. ledelsesmæssige og strategiske resultater i nuværende eller tidligere job. 

● Erfaring med ledelse af vidensmedarbejdere på undervisningsområdet.

● Erfaring med udvikling af uddannelsesinstitutioner.

● Erfaring med undervisning i den gymnasiale sektor, gerne med kendskab til undervisning af elever fra gymnasiefremmede miljøer og med andre sproglige og kulturelle baggrunde end dansk. 

● Relevant kandidatgrad og gymnasialt pædagogikum. 

Hvis du er nysgerrig og har supplerende spørgsmål til opgaven, kan du kontakte rektor Servet Dønmez. Ansøgningen skal sendes med bilag via Gymnasiejob.dk

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Taastrup City Gymnasium
 • Adresse
  Erik Husfeldts Vej 2, 2630 Taastrup
 • Stillingskategori
  Vicerektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-11-2022
 • Jobnr.
  65971
 • Ansøgningsfrist
  30-09-2022
Opret jobagent
På baggrund af dette job