Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Ressourcedirektør

Ressourcedirektør til Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser

Appellerer det til dig at være en del af en organisation i konstant udvikling. En organisation med et udpræget fokus på at gøre fremtidens erhvervs- og gymnasieuddannelser endnu mere attraktive, og evner du med høj kvalitet ledelsesmæssigt at operere på både et driftsmæssigt og et strategisk niveau, så er du måske vores nye ressourcedirektør.

Som ressourcedirektør for Nordvestsjællands største uddannelsesinstitution, med et budget på over 300 mio. kr. årligt, skal du bidrage til at udvikle samt sikre skolens kernedrift i en sammenhængende varetagelse af de administrative og tekniske områder. Ud over at have det overordnede ansvar for økonomi- og ressourcestyring, så er du leder af institutionens støttefunktioner, og du skal være med til at udvikle disse.

Med reference til direktøren for Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser spænder dit ansvarsområde som ressourcedirektør bredt: Fra økonomi, løn og personale til IT, kommunikation samt kantine- og bygningsdrift. Den praktiske varetagelse af områderne skal afspejle et helhedsorienteret fokus, og du skal kunne træffe beslutninger med sammenhæng for øje. Du skal bidrage til det gode og tværgående samarbejde, herunder at sikre de mest hensigtsmæssige snitflader.

Som ressourcedirektør udgør du sammen med direktør og vicedirektør institutionens direktion, og her er tæt samarbejde, stærkt fællesskab og en grundlæggende, gensidig tillid afsættet for det fælles strategiske og ledelsesmæssige arbejde. Et arbejde, der skal sikre grundlaget for institutionens aktuelle og fremtidige udvikling og virke.

Dine overordnede ansvarsområder vil som udgangspunkt være styring og ledelse af følgende funktioner og decentrale enheder:

 • Skolens samlede økonomi, herunder budgetlægning og regnskab
 • Løn- og personaleadministration
 • IT
 • Kommunikation og markedsføring
 • Bygnings- og kantinedrift

Som ressourcedirektør skal du loyalt sikre oversættelse af de strategiske mål ned i egne dele af institutionen, blandt andet gennem en relevant kobling mellem de overordnede strategiske mål og de konkrete driftsopgaver.

Din profil:

 • Du bidrager med en solid ledelseserfaring og en stærk faglighed inden for økonomi, HR og digitalisering samt evner at være strategisk eksekverende i en politisk ledet organisation.
 • Du har skabt resultater fra anden virksomhed/institution med fokus på styring og drift.
 • Du har en serviceorienteret tilgang til kolleger, medarbejdere, elever (eller evt. kunder) og samarbejdspartnere.
 • Du har dokumenteret stærke relationelle og kommunikative kompetencer, relevant videregående uddannelse samt gerne en lederuddannelse.
 • Du skal evne at skabe et bredt følgeskab, en tillidsfuld medarbejderinddragelse og et tæt samspil på tværs af institutionen.
 • Det er ønskeligt med et kendskab til/erfaring fra selvejende institutioner, men dette er ikke et krav.

Om skolen

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser er den største selvejende uddannelsesinstitution i Nordvestsjælland, og den drives i henhold til lov om institutioner for erhvervsrettet uddannelse. Skolens afdelinger ligger geografisk placeret i Holbæk, Kalundborg og Odsherred kommuner.

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser er den største selvejende uddannelsesinstitution i Nordvestsjælland, og den drives i henhold til lov om institutioner for erhvervsrettet uddannelse. Skolens afdelinger ligger geografisk placeret i Holbæk, Kalundborg og Odsherred kommune.

Hvert år uddanner vi unge og ældre inden for mere end 30 forskellige uddannelser og kursustilbud. Vi har fokus på høj faglighed, kvalitet og trivsel. Vi har et tæt samarbejde med erhvervslivet for at sikre vores elever og kursister de bedste muligheder for at få lærepladser, praktikophold og arbejde.

Skolens værdier udtrykkes gennem: Tryghed, virkelyst, sammenhæng, fremsyn og letfodethed.

Hør mere om jobbet hos:

Direktør Steffen Lund, mail: sl@eucnvs.dk, telefon: +45 20 66 19 20.

Løn og ansættelsesvilkår:

Ansættelse i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område.

Du søger stillingen ved at:

Sende ansøgning, CV og relevante bilag til: job@eucnvs.dk . Skriv venligst i emnefeltet, hvilket job du søger.

Tiltrædelse og ansøgningsfrist:

Den 24. oktober 2022 kl. 9:00, med tiltrædelse den 1. december 2022 eller snarest derefter.

Arbejdsplads:

Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Absalonsvej 20, 4300 Holbæk.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser
 • Adresse
  Absalonsvej 20, 4300 Holbæk
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Sjælland
 • Ansættelsens start
  01-12-2022
 • Jobnr.
  65981
 • Ansøgningsfrist
  24-10-2022
Opret jobagent
På baggrund af dette job