Munkensdam Gymnasium - årsvikar i psykologi

Munkensdam Gymnasium søger 1-2 årsvikarer til undervisning i psykologi i kombination med et andet fag fra gymnasiets fagrække. Fagene dansk og engelsk har i den sammenhæng særlig interesse. Tiltræden pr. 1. august.

Munkensdam Gymnasium er et topmoderne gymnasium, der ligger tæt på Koldings bymidte og hvor cirka 830 elever har deres daglige gang. Munkensdam Gymnasium er områdets største STX-gymnasium.

Vi arbejder målrettet på at give vores elever tre fantastiske år, idet vi lægger vægt på at skabe et engagerende og fagligt udfordrende læringsmiljø og samtidig give plads til kreativitet og kunstnerisk udfoldelse.

På Munkensdam Gymnasium er vi ambitiøse og udviklingsorienterede og indgår i et tæt samarbejde med videregående uddannelser, grundskoler, andre gymnasier og virksomheder i regionen.

Vi har et stort fokus på at videreudvikle vores stærke læringsfællesskaber og skabe rammerne for et læringsmiljø, hvor den enkeltes potentiale og talent kan udvikles fuldt ud. Vi værner om den enkeltes trivsel og har fokus på at udvikle engagerede og selvstændige mennesker.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med gode faciliteter inde og ude. Hos os prioriteres efteruddannelse højt og alle nyansatte får tilknyttet en fast mentor. Der holdes desuden en række ”kom godt i gang-møder” for nyansatte.

På vores hjemmeside www.munkensdam.dk kan du få et indtryk af skolens profil og miljø. Du er velkommen til at kontakte vicerektor Jørn Andersen på tlf. nr. 7660 3060 eller via mail: munkensdam@munkensdam.dk

Send din ansøgning med bilag (eksamensbevis, cv, evt. pædagogikumbevis og andre udtalelser) til Munkensdam Gymnasium via gymnasiejob.dk.

Ansøgningsfristen er den 5. juni. Samtaler og ansættelse finder sted løbende.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Staten og Gymnasieskolernes Lærerforening.                                                                                      

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Munkensdam Gymnasium
 • Adresse
  Tøndervej 100, 6000 Kolding
 • Geografi
  Region Syddanmark
 • Undervisningsfag
  Billedkunst & Biologi & Dansk & Engelsk & Fysik & Historie & Idræt & Kemi & Latin & Matematik & Mediefag & Musik & Oldtidskundskab & Psykologi & Religion & Samfundsfag & Spansk & Tysk & Design
 • Stillingskategori
  Vikariat & Barselsvikariat & Underviser
 • Ansættelsesforhold
  Deltid
 • Ansættelsens start
  01-08-2023
 • Jobnr.
  66638
 • Ansøgningsfrist
  05-06-2023
Opret jobagent
På baggrund af dette job