Virum Gymnasium

Ledige stillinger på Virum Gymnasium

Ledige stillinger på Virum Gymnasium

 

Vi søger lærere til et antal stillinger – faste og vikariater - i fagene biologi, bioteknologi, dansk, fysik, idræt, informationsteknologi, kemi, matematik og naturgeografi pr. 1. august 2019. Kandidater med to eller flere fag foretrækkes.

Stillingerne kan søges af kandidater med og uden pædagogikum. Vedlæg dokumentation for afsluttet eksamen, pædagogikum og lignende.

Virum Gymnasium ligger i Lyngby-Taarbæk kommune og har ca. 1070 elever og 100 lærere. Gymnasiet emmer af viden og glæde. Dagligdagen gennemsyres af en høj faglighed, hvor nysgerrighed, engagement og den enkelte elevs læring og trivsel tages alvorligt. Den enkelte skal i et forpligtende fællesskab opleve et trygt og udviklende læringsmiljø. Derfor er centrale elementer for både elever og ansatte åbenhed, tillid, gensidig respekt og samarbejde. De fire overordnede nøgleord i gymnasiets værdigrundlag er faglighed, fællesskab, medborgerskab og internationalisering.

Virum Gymnasium har på trods af besparelser en afbalanceret økonomi, så vi fortsat kan levere kvalitetsundervisning på en god arbejdsplads. Vi lægger vægt på en vedvarende dialog og gennemsigtighed i opgavefordelingen og har fokus på et godt læringsmiljø.

Gymnasiet er fra 1957, og siden 2011 er der bygget til og om, så skolen i dag fremstår med gode, nyrenoverede faglokaler og studieområder. Til august optages 13 nye 1g-klasser på Virum Gymnasium med et bredt udbud af studieretninger. VG har hvert år omkring 140 eliteidrætsudøvere, hvoraf ca. 40 af disse er Team Danmark-elever. Virum Gymnasium har et tæt samarbejde med lokalområdet i relation til grundskoler, videregående uddannelsesinstitutioner, foreningslivet, erhvervslivet og kulturinstitutioner. Gymnasiet indgår ligeledes aktivt i Vidensbyen. Læs mere om gymnasiet på www.virum-gym.dk.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos rektor Mette Kynemund (4595 4024), hos vicerektor Birgit Riedel Langvad (4595 4029) eller vicerektor Andreas Olesen (4595 4030).

Løn efter gældende overenskomst med mulighed for personlige kvalifikationstillæg.

Ansøgningsfrist er tirsdag den 27. marts 2019 kl. 8.00. Vi læser ansøgningerne løbende.  

Vi modtager kun ansøgninger fremsendt digitalt via Gymnasiejob.dk.

Vi afholder samtaler fra den 28. marts og frem.

Alle ansøgere får elektronisk besked, når ansættelsesprocessen er afsluttet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Virum Gymnasium
 • Adresse
  Fuglsangvej 66, 2830 Virum
 • Undervisningsfag
  Biologi & Bioteknologi & Dansk & Fysik & Idræt & Informatik & Kemi & Matematik & Naturgeografi
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Deltid & Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-08-2019
 • Jobnr.
  62889
 • Ansøgningsfrist
  26-03-2019
Opret jobagent
På baggrund af dette job