Næstved Gymnaium og HF søger en vikar i kemi på fuld tid

Næstved Gymnasium og HF søger pr. 1. november 2019 en vikar i kemi på fuld tid. Ansøgerne bedes oplyse hvilke andre fag man kan undervise i.

Næstved Gymnasium og HF er en stor skole med ca.1300 elever og 150 ansatte. Skolen lægger vægt på at være en lokal skole med globalt udsyn. Vi samarbejder derfor bl.a. både med områdets øvrige uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv, kunstneriske institutioner og idrætsklubber samt med mange skoler i ind- og udland. Det konkrete samarbejde indeholder f.eks. tilrettelæggelse af talentudviklingsforløb for de ældste klasser i folkeskolen, brobygning, samarbejde med lokale virksomheder om konkrete cases, deltagelse i Kulturnatten i Næstved, drift af Sportscollege samt internationalt samarbejde med flere udvekslingsskoler.

Skolen søger lærere, der leverer undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet. Vi forventer, at du indgår konstruktivt i samarbejde med kolleger og ledelse om udvikling af undervisningen, lærersamarbejdet omkring klasserne og er opmærksom på elevernes trivsel som en vigtig forudsætning for læring.

Skolen lægger vægt på faglighed og fællesskab, på at have et godt miljø for såvel ansatte som elever. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, ligesom skolen prioriterer personaleaktiviteter på tværs af faggrænser højt.

Vi forventer, at du har lyst til at arbejde tæt sammen med andre i en udfordrende hverdag, hvor videndeling samt faglig og pædagogisk sparring er en integreret del af samarbejdet i såvel fagteam samt klasseteam.

Skolen har gode fysiske rammer – bl.a. moderne lærerarbejdspladser og laboratorier. Som en del af skolens personalepolitik tilbydes alle lærere en bærbar pc.

Ansøgningen sendes elektronisk med dokumentation for gennemførte eksaminer samt eventuelle referencer snarest muligt og senest d. 18. oktober 2019 til:

Næstved Gymnasium og HF, mail: skolen@naestved-gym.dk

Samtaler gennemføres løbende.

Læs mere på skolens hjemmeside: www.naestved-gym.dk eller på skolens facebookside

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Næstved Gymnasium og HF
 • Adresse
  Nygårdsvej 43, 4700 Næstved
 • Undervisningsfag
  Kemi
 • Stillingskategori
  Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Sjælland
 • Ansættelsens start
  01-11-2019
 • Jobnr.
  63399
 • Ansøgningsfrist
  18-10-2019
Opret jobagent
På baggrund af dette job