Vejen Gymnasium og HF

Stillinger i dansk, religion, matematik og spansk i kombination med et andet fag.

Stillinger i dansk, religion, matematik og spansk i kombination med et andet fag.

På Vejen Gymnasium og HF vil der pr. 1. august 2020 være et antal ledige stillinger til besættelse. Særlig interesse har fagene dansk, religion, matematik og spansk i sammenhæng med andre fag relevante for stx/hf, gerne musik eller samfundsfag.

Kombinationer med fagene historie, tysk, biologi eller kemi kan ikke komme i betragtning.

Stillingen kan søges af ansøgere med eller uden pædagogikum, ligesom vi også er åben for at ansætte på mindre end fuld tid.

Ansøgere skal have faglig kompetence til undervisning på alle niveauer i de gymnasiale uddannelser, jf. Undervisningsministeriets bestemmelser herom.

På Vejen Gymnasium og HF lægger vi stor vægt på at levere undervisning af høj faglig kvalitet i et trygt uddannelsesmiljø, hvor eleverne kan udvikle sig fagligt og menneskeligt. Vi kan tilbyde et godt arbejdsmiljø, og vi søger en lærer, der har lyst til at arbejde med unge mennesker og er god til at samarbejde. Som nyansat lærer får man tilknyttet en mentor, der kan hjælpe med det praktiske i både det faglige og det pædagogiske arbejde.

Vejen Gymnasium og HF vil i skoleåret 2020/21 have 16 stx-klasser og 4 hf-klasser. Yderligere oplysninger om skolen kan findes på www.vejengymnasium.dk

Ansøgningen sendes via www.gymnasiejob.dk. Du bedes medsende CV og relevante eksamenspapirer.

Ansøgningsfrist er tirsdag d. 14. april klokken 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler, også inden opslagets udløb, og vi forventer, at samtaler kan holdes på skolen, men hvis Covid-19 umuliggør dette, vil vi finde et andet format til samtaler.

Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte rektor Lars Amdisen Bossen (22387832 - lbo@vejengymnasium.dk) eller vicerektor Lars Bjørn (lab@vejengymnasium.dk).

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Vejen Gymnasium og HF
 • Adresse
  Petersmindevej 3, 6600 Vejen
 • Undervisningsfag
  Dansk & Matematik & Religion & Spansk
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Syddanmark
 • Ansættelsens start
  01-08-2019
 • Jobnr.
  63719
 • Ansøgningsfrist
  14-04-2020
Opret jobagent
På baggrund af dette job