Helsingør Gymnasium

Stillinger på Helsingør Gymnasium: Fransk, matematik, kemi, fysik, biologi, musik, historie og religion

Vi slår her 2-3 faste fuldtidsstillinger i fagene fransk, matematik, kemi, fysik og biologi fra 1. august 2020. 

Samtidig slår vi også to barselsvikariater op i henholdsvis musik fra 1. august til 31. december 2020 og i religion og historie fra 1. august 2020 til 30. juni 2021.

Vi søger fagligt stærke, inspirerende og engagerede lærere, for hvem kernen i jobbet er elevernes læring, og for hvem en stærk motivation findes i at dele faglig begejstring med eleverne. 

Vi lægger stor vægt på, at en lærer både skal kunne arbejde selvstændigt med sin del af skolens kerneopgave, og at læreren samtidig skal kunne indgå i faglige og flerfaglige samarbejder i en klasse. På HG står faggruppernes praksisfællesskaber også meget centralt, og vi forventer, at vores lærere indgår aktivt i faggruppernes samarbejder. Vi lægger desuden vægt på, at vores lærere er med i de sociale aktiviteter, der også kendetegner et stærkt og levende gymnasium, hvor eleverne gerne vil være. 

Ansøgere både med og uden pædagogikum har interesse. Både kandidater med et og flere af fagene vil have vores interesse. 

Fristen for ansøgning fredag d. 17. april kl. 12:00, og vi forventer at afholde samtaler i ugerne 17 - 20. Da gymnasiet lige nu er lukket på grund af corona-smittefare, kan det blive tilfældet, at jobsamtaler afvikles over Skype.

Vi modtager kun ansøgninger på www.gymnasiejob.dk, og vi glæder os til at læse din ansøgning. Har du spørgsmål til de opslåede stillinger, er du meget velkommen til at kontakte vicerektor Sofie Ljungbo Jensen på sof@hels-gym.dk eller rektor Claus Madsen på cem@hels-gym.dk

Helsingør Gymnasium er et mellemstort gymnasium med godt 650 elever og 65 lærere. Vi lægger vægt på værdierne nysgerrighed, ambition, fællesskab og ansvar. Du kan læse mere om os, vores værdier og vores vision 2025 på www.hels-gym.dk

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Helsingør Gymnasium
 • Adresse
  Borgmester P. Christensensvej 3, 3000 Helsingør
 • Undervisningsfag
  Biologi & Fransk & Fysik & Historie & Kemi & Matematik & Musik & Religion
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor & Barselsvikariat
 • Ansættelsesforhold
  Deltid & Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-08-2020
 • Jobnr.
  63726
 • Ansøgningsfrist
  17-04-2020
Opret jobagent
På baggrund af dette job