HF&VUC NORD

Undervisere ved HF&VUC NORD til matematik på hf

HF&VUC NORD søger fra august 2020 undervisere til matematik på hf. Der er tale om to stillinger, hvor den ene vil være med undervisning i vores afdeling i Hjørring i kombination med et hold på fjernundervisning, mens den anden vil være til et hold i Aars i kombination med 1-2 hold på fjernundervisning. 

Som hf-lærer på HF&VUC NORD bliver du en del af en meget stor skole i stadig pædagogisk og organisatorisk udvikling. Vi har et godt arbejdsmiljø og prioriterer dialog højt – både i samarbejdet mellem kolleger, mellem ledelse og medarbejdere samt i det daglige møde med vores kursister. Vi har ansat mange nye medarbejdere de seneste år og har derfor stor erfaring i at modtage nye kolleger, fx i form af mentorordning for nye undervisere. 

Vi forventer, at du som lærer på HF&VUC NORD arbejder med kursisternes motivation, har stor lyst til at indgå i samarbejde med kolleger i teams og faggrupper, deltager aktivt i pædagogisk og faglig udvikling samt i skolens øvrige liv.

Fjernundervisningen har sin base i vores afdeling i Aabybro, men med stor fleksibilitet i forhold til at arbejde hjemmefra eller fra en af VUC’s andre afdelinger.

De ledige stillinger er vikariater på grund af barsel, og fordi HF&VUC NORD næste skoleår har særligt mange pædagogikumkandidater i matematik. Så vidt muligt opretter vi vikariaterne som fuldtidsstillinger. 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende GL-overenskomst.

Ansøgere skal have faglig kompetence til undervisning på niveauer i de gymnasiale uddannelser, jfr. undervisningsministeriets bestemmelser herom.

Nærmere oplysninger om de ledige timer fås ved henvendelse til uddannelseschef Maria Kallestrup Laursen (Hjørring) på mail mkl@hfvucnord.dk eller uddannelseschef Helle Buhl (Aars og fjernundervisning) på mail heb@hfvucnord.dk. Bemærk at vi holder sommerferie i uge 28-30, hvor mails ikke besvares.

Yderligere information om HF&VUC NORD kan findes på www.hfvucnord.dk.

Ansøgningsskema, der kan hentes på https://www.hfvucnord.dk/om-vuc/organisation/ledige-stillinger/ skal benyttes. Ansøgere, der ikke benytter sig af dette skema, vil ikke komme i betragtning til stillingerne. Sammen med ansøgningen vedhæftes relevante eksamensbeviser. Tilkendegiv gerne tydeligt i din ansøgning, om du søger begge eller kun den ene af stillingerne.

Ansøgningsfristen er onsdag den 29. juli kl. 12.00. Samtaler afholdes kort derefter.

Fakta

 • Arbejdssted
  HF&VUC NORD
 • Adresse
  På sporet 8B, 9000 Aalborg
 • Undervisningsfag
  Matematik
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Nordjylland
 • Ansættelsens start
  03-08-2020
 • Jobnr.
  64029
 • Ansøgningsfrist
  29-07-2020
Opret jobagent
På baggrund af dette job