Årsvikariater i fransk og tysk ved Rysensteen Gymnasium

Ved Rysensteen Gymnasium tilbydes et årsvikariat i fransk; 3, 1.g klasser og et årsvikariat i tysk (evt. i kombination med engelsk): 2, 1.g klasser. 

Rysensteen Gymnasium ligger i hjertet af København, 200 meter fra Københavns Hovedbanegård og rummer ca. 1050 elever og 110 lærere. Undervisningen på ’Campus Rysensteen’ foregår både i skolens hovedbygning, i sciencelokalerne i Brune Kødby, i DGI-byen samt i vores nyindrettede ’lærende laboratorium’ på Flæsketorvet i Hvide Kødby.

Rysensteen har gennem de senere år udviklet en markant international profil, som vi kalder Global Citizenship Programme (GCP). Alle klasser har en partnerskole et sted i verden, og undervisningen tones med perspektiver, der er væsentlige for det land eller den region, som partnerskolen er beliggende i, og har dannelsesmæssigt fokus på verdensborgerskab. Det er derfor helt nødvendigt, at man som underviser på Rysensteen Gymnasium har et internationalt engagement, som kommer til udtryk i selve undervisningen gennem faglige perspektiver samt i deltagelse i værtskaber, når vi har internationale delegationer på besøg. Programmet kan ses på www.rysensteen.dk

På Rysensteen Gymnasium tager vi skolens værdigrundlag alvorligt – både i den daglige kommunikation og i undervisningen. Respekt for den enkelte og fællesskabet ligger os stærkt på sinde, hvilket især kan fornemmes gennem omgangsformen både mellem elever og lærere, lærerne imellem og mellem ledelse og lærere. Her taler vi i øjenhøjde, og kerer os om den enkelte.

Al undervisning og skolens kommunikation generelt er IT-funderet og baseret på en googleplatform. Siden 2016 har vi også arbejdet indgående med digital dannelse

Rysensteen Gymnasium er en fremtidsorienteret arbejdsplads, som tilbyder et velfungerende kollegialt arbejdsmiljø præget af engagement, dialog, videndeling og stor lyst til at deltage i sociale arrangementer uden for undervisningstiden. Skolen har trods besparelser fortsat en sund økonomi, gode faciliteter og moderne udstyr, og alle lærere får udleveret en Macbook og en iPhone. Efteruddannelse prioriteres højt, og vi tilbyder en række personalegoder som fx gratis adgang til svømme- og træningsfaciliteter i DGI-byen. Alle nyansatte lærere får tilknyttet en mentor, og der afholdes løbende møder mellem de nyansatte og ledelsen.

Hvis du har spørgsmål, som du ikke får besvaret på hjemmesiden, kan du kontakte Vicerektor Lene Schjødt på 3324-4311.

Send din ansøgning via www.gymnasiejob.dk inklusiv alle relevante bilag og eksamenspapirer. Det er en stor hjælp for os, hvis du samler alle bilag i én fil. Bemærk, at kun ansøgninger, der er modtaget elektronisk via ovennævnte hjemmeside vil komme i betragtning.

Ansøgningsfrist: torsdag d. 24. september kl. 12.00.
Samtaler afholdes d. 28.+ 29. september.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Rysensteen Gymnasium
 • Adresse
  Tietgensgade 74, 1704 København V
 • Undervisningsfag
  Fransk & Tysk
 • Stillingskategori
  Vikariat
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  19-10-2020
 • Jobnr.
  64114
 • Ansøgningsfrist
  24-09-2020
Opret jobagent
På baggrund af dette job