Viborg Katedralskole

Fastansættelse i matematik og fysik

Viborg Katedralskole søger en gymnasielærer i matematik og fysik. Vi foretrækker ansøgere med fagkombinationen matematik og fysik eller fagkombinationen matematik og informatik, men andre fagkombinationer kan også komme i betragtning. Der er som udgangspunkt tale om en fastansættelse på fuld tid, men ansøgerens kompetencer og fagkombination afgør om der bliver tale om fastansættelse eller vikariat. Vi foretrækker en erfaren lærer med pædagogikum, men ansøgere uden pædagogikum kan også komme i betragtning.  

Vi tilbyder et spændende job som lærer på STX og eventuelt på International Baccalaureate (IB). Vi foretrækker ansøgere, der kan og vil undervise både på STX (på dansk) og på IB (på engelsk).
Vi har engagerede elever og kolleger: ca. 1150 STX elever, ca. 100 IB elever og ca. 125 kolleger. Vi har desuden en kostafdeling med 173 beboere.  Vi har fokus på at være en god arbejdsplads for både elever og medarbejdere. Vi lægger vægt på lærersamarbejde og i den forbindelse tilbyder vi mentorordning for nye lærere og vi giver mulighed for en fast arbejdsplads på skolen.  

Matematikfaggruppen er en stor og meget engageret faggruppe. Der er mange udviklingsaktiviteter, vi arbejder fx med ekstralærer på mat B med deling af hold og vi har netop ansat to matematikvejledere. Der er mulighed for at komme til at spille en central rolle i udviklingen, og der er også mulighed for at koncentrere sig om at undervise i matematik, hvis man foretrækker det. Det er dog et krav, at man gerne indgår i tæt og forpligtende samarbejde med de øvrige matematiklærere.

På Viborg Katedralskole arbejder vi målrettet på at forberede eleverne til at kunne gennemføre en videregående uddannelse. Vi lægger vægt på et højt fagligt niveau både i de enkelte fag og i det faglige samspil - og vi har fokus på at skabe et attraktivt læringsmiljø for eleverne. Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside.

 

Ansøgningsfristen er mandag den 19. oktober kl. 12.00. Ansøgningen uploades på Gymnasiejob.dk.
Ansættelsesstart 1. november 2020 eller hurtigst muligt derefter.  

Evt. spørgsmål til stillingen stiles til vicerektor Marianne Westergaard (28904448).

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Viborg Katedralskole
 • Adresse
  Gl. Skivevej 2, 8800 Viborg
 • Undervisningsfag
  Fysik & Matematik
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor & Barselsvikariat & Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Deltid & Fuldtid & Timerester
 • Geografi
  Region Midtjylland
 • Ansættelsens start
  02-11-2020
 • Jobnr.
  64150
 • Ansøgningsfrist
  19-10-2020
Opret jobagent
På baggrund af dette job