Københavns åbne Gymnasium

Københavns åbne Gymnasium søger vikarer til undervisning

På grund af barsler og sygdom søger Københavns åbne Gymnasium vikarer til undervisning i fransk (2 hold), matematik (2 hold), tysk (1 hold), engelsk (1 hold), dansk (1 hold), billedkunst (1 hold) og design (1 hold).

Københavns åbne Gymnasium søger nye kolleger til undervisning i fransk, matematik, tysk, engelsk, dansk, billedkunst og design. Vi søger kolleger der er optaget af den faglige formidling og af at nå og rumme hver eneste elev.

Vikariaterne kan søges af kandidater med eller uden bestået pædagogikum. Vi foretrækker kandidater med undervisningserfaring fra enten gymnasialt niveau eller udskolingen. Kandidater med flere af de nævnte fag foretrækkes.

Vi søger engagerede kolleger, der er ambitiøse på elevernes vegne og som samtidig besidder menneskeligt overskud og som finder det naturligt at arbejde i et udviklende undervisningsmiljø.

Kollegial sparring og udvikling er en del af vores tilgang til undervisning og som ny underviser vil du få sparring af en fagkollega.

På KG er elevernes læring, dannelse og udvikling et naturligt omdrejningspunkt for vores virke.

Vi lægger vægt på at udvikle hver enkelt elev fagligt og menneskeligt i de fællesskaber, undervisningen og KG kan tilbyde. KG er en udviklingsorienteret arbejdsplads med et stærkt læringsfællesskab og med rum til nye ideer.

Københavns åbne Gymnasium er beliggende i Valby og har et mangfoldigt elevgrundlag. Vi er ca. 900 elever og 90 lærere.


Læs mere om Københavns åbne Gymnasium på kg.dk.

Tiltrædelse november 2020

Send ansøgning så hurtigt som muligt og senest den 25.oktober

Løn og ansættelse sker i henhold til fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer og organisationsaftale mellem GL og Finansministeriet. Hertil kommer evt. kvalifikations- og funktionstillæg. Vi opfordrer alle interesserede - uanset alder, køn, religion eller etniske tilhørsforhold - til at søge stillingen.

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Københavns åbne Gymnasium
 • Adresse
  Sjælør Boulevard 133, 2500 Valby
 • Undervisningsfag
  Billedkunst & Dansk & Design og arkitektur & Engelsk & Fransk & Matematik & Tysk
 • Stillingskategori
  Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Deltid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-11-2020
 • Jobnr.
  64194
 • Ansøgningsfrist
  25-10-2020
Opret jobagent
På baggrund af dette job