Gux-Aasiaat søger undervisere i alle fag

Avannaani Ilinniarnertuunngorniarfik

Nordgrønlands Gymnasiale Uddannelse

Postboks 225  · 3950  Aasiaat

Telefon: (+299) 89 49 00

Mailadresse: gux-aasiaat@gux-aasiaat.gl

Hjemmeside: www.gux-aasiaat.gl

 

 

 

 

 

GUX Aasiaat søger undervisere i alle fag

Vi søger en underviser, der i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kollegaer brænder for at give eleverne den bedst mulige undervisning og faglige og pædagogiske udvikling for alle elevtyper.

Vi lægger stor vægt på elevernes trivsel og har fokus på motivation og en sund læringskultur, ligesom også samarbejde med lokale virksomheder er en naturlig del af jobbet som underviser på GUX Aasiaat.

Nordgrønlands Gymnasium i Aasiaat er Grønlands nordligst beliggende gymnasium. Skolen ligger i kanten af Diskobugten og optager elever fra hele Nordgrønland. En stor del af skolens elever bor på kollegier, der ligger lige ved skolen, og skolen har derfor et præg af at være kostskole - uden helt at være det. Der er omkring 350 elever og vi er ca.60 ansatte.

Løn - og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig efter de til enhver tid gældende regler.  Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler for den anviste bolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Husleje og boligstandard kan variere afhængigt af boligens alder, ejerforhold mv. Der kan være ventetid på anvisning af permanent personalebolig, hvorfor der kan ske indkvartering vakant, herunder også i mindre bofællesskaber eller hotellejligheder, for hvilket der sker beskatning.

Interesseret? – så tag kontakt til rektor Dorthie Siegstad på e-mail dorthie@gux-aasiaat.gl eller telefon +299 56 01 46. (Ring ikke før kl. 12 dansk tid på grund af tidsforskellen på 4 timer!).

Ansøgningen samt CV og kopi af eksamenspapirer sendes til job@gux-aasiaat.gl eller upload din ansøgning via link.

Ansøgningsfrist 19.marts 2021. Tiltrædelse 1. august 2021.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Nordgrønlands Gymnasiale Uddannelse
 • Adresse
  Postboks 225, 3950 Aasiaat
 • Undervisningsfag
  Billedkunst & Biologi & Dansk & Dramatik & Engelsk & Fransk & Fysik & Geografi & Grønlandsk & Historie & Idræt & Kemi & Kulturforståelse & Matematik & Mediefag & Musik & Religion & Samfundsfag & Tysk
 • Stillingskategori
  Underviser
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Grønland
 • Ansættelsens start
  01-08-2021
 • Jobnr.
  64413
 • Ansøgningsfrist
  19-03-2021
Opret jobagent
På baggrund af dette job