Københavns Mediegymnasium søger undervisere i teknologi og matematik

Københavns Mediegymnasium søger undervisere i teknologi og matematik 

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Profil

Vi søger 3 adjunkter/lektorer, der kan undervise på b- og a-niveau i teknologi og/eller matematik og meget gerne et andet htx-fag – gerne i kemi eller biologi. Du skal indgå i et konstruktivt samarbejde med kolleger og ledelse om udvikling af undervisningen, lærersamarbejdet og elevernes trivsel. 

Derfor skal du vælge os

Københavns Mediegymnasium er et mellemstort gymnasium placeret centralt på Frederiksberg – ved siden af Forum metrostation. Vi har ca. 450 elever og 30 undervisere. Vores studieretninger fokuserer på film, tv, programmering, game design og sport/e-sport – se vores studieretninger på nextkbh.dk under Københavns Mediegymnasium. 

Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med øget gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet i undervisningen. Undervisningen foregår i fleksible læringsmiljøer, hvor vi bl.a. har fælles forberedelse i teams og arbejder med nye spændende undervisningsformer, herunder spilbaseret læring og virtuel undervisning.

Det er vigtigt, at du kan understøtte vores skarpe medieprofil med dine fag og kan se dine fags muligheder for at bidrage til vores studieretningers fokus som fx film, game design, e-sport og programmering.

Om dig

Du kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet, og herudover har du

 • en relevant kandidatuddannelse
 • kompetence til at kunne undervise tværfagligt, projektorganiseret og it-baseret
 • interesse i at undervise unge mennesker og deltage i fx studieture, sociale elevarrangementer
 • et positivt syn på dit arbejde, dine kolleger og har lyst til at blive en del af en engageret og kreativ lærergruppe
 • interesse i at tone dit fag til vores profil og studieretninger

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod. 

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er som udgangspunkt på fuldtid, men deltid kan være en mulighed afhængigt af fagkombination. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Har du ikke pædagogikum, skal du påbegynde et pædagogisk uddannelsesforløb. Vi ønsker, at du begynder den 1. august 2021.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen. 

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne. 

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 23. april 2021. Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler, vi forventer at ansættelsesprocessen er afsluttet senest i uge 20. 

Hvis du vil høre mere

Se mere på nextkbh.dk/Københavns-mediegymnasium. Du er velkommen til at kontakte rektor Rasmus Christian Dietz på rcd@nextkbh.dk 

Om NEXT

NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er 820 årsværk. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.500 årselever en god uddannelse. I 2020 havde vi en omsætning på 650 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  NEXT-Uddannelse København
 • Adresse
  Carl Jacobsens vej 25, 2500 Valby
 • Undervisningsfag
  Matematik & Teknologi
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Deltid & Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-08-2021
 • Jobnr.
  64508
 • Ansøgningsfrist
  23-04-2021
Opret jobagent
På baggrund af dette job