Oure Kostgymnasium

Underviser i AP-latin og oldtidskundskab evt. i kombination med historie

Vil du gerne være en del af en anderledes skole i udvikling?

Oure Kostgymnasium Sport & Performing Arts søger en lærer til AP-latin (4 hold), oldtidskundskab (4 hold) og evt. 1-2 hold i historie.

Vi lægger vægt på at have lærere som har solide faglige og sociale kompetencer, og som har mod på at bruge dem til gavn for elever og i faglige samarbejder – også ud over stx-fagene.

Vi har i indeværende skoleår arbejdet på at kortlægge gymnasiets professionelle kapital og vil bruge det som afsæt til i de kommende år at styrke samarbejde og fællesskab på tværs af skolen – både internt blandt stx-lærerne og blandt gymnasiets forskellige medarbejdergrupper, herunder kostskolepædagoger samt sport & performing arts-lærere.

Vi har gode fysiske rammer omkring vores lærerforberedelse og lærersamarbejde, og vores nye spisehus for gymnasiets elever og ansatte, som forventes klar til efteråret, vil danne rammen om gymnasiets fælles kultur i de kommende år.

Oure Kostgymnasium Sport & Performing Arts er en del af Skolerne i Oure, som også består af en efterskole og en højskole. Gymnasiet er i vækst og har ca. 285 elever. 

På Oure Kostgymnasium tager eleverne deres studentereksamen (stx), mens de – for langt de flestes vedkommende – bor på campus og dyrker deres sport eller performing art. Grundtanken er, at eleverne gennem erfaringer fra deres stx-undervisning, sport/performing art og ungdomslivet på kostskolen opnår en styrket uddannelse og dannelse.

Vores elever kommer fra hele Danmark og den øvrige verden, og vi fokuserer på internationale kontakter og tematikker, som kan bidrage til dannelsen til myndige og ansvarlige verdensborgere.

Oure Kostgymnasium er en levende, krævende og givende skole. Det er vigtigt for os, at vores elever vælger Oure Kostgymnasium for at følge deres drømme og ambitioner, og at de er motiverede for at udforske deres muligheder – både inden for ungdomsuddannelsen og deres sport eller performing art.

 

Ansøgning via Gymnasiejob.dk senest søndag 13. juni 2021.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 24-25.

Tiltrædelse den 1. august 2021.

Løn og ansættelse ifølge GL-overenskomst.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:

Vicerektor Rasmus Stobbe, rs@oure.dk, tlf. 23 34 70 26 eller

rektor Kenneth Vennerstrøm, kev@oure.dk, tlf. 61 62 93 50.

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Oure Kostgymnasium
 • Adresse
  Idrætsvej 1, 5883 Oure
 • Undervisningsfag
  Historie & Latin & Oldtidskundskab
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Deltid
 • Geografi
  Region Syddanmark
 • Ansættelsens start
  01-08-2021
 • Jobnr.
  64743
 • Ansøgningsfrist
  13-06-2021
Opret jobagent
På baggrund af dette job