Kolding Gymnasium, HF-kursus og IB School

Vikariat i dansk og engelsk

Kolding Gymnasium opslår hermed et vikariat i fagene dansk og engelsk. Vikariatet løber i hele skoleåret 21/22 og udgør ca. 75% af en fuld stilling. Vi foretrækker i udgangspunktet en ansøger med faglig kompetence i begge fag, men vil også gerne høre fra dig, hvis du er interesseret i en mindre del af opgaven eller kun har kompetence i det ene af fagene. Der er tale om undervisning i fagene dansk og engelsk på stx og hf.

KG er en skole med omkring 770 elever fordelt på tre uddannelser STX, HF og IB og med ca. 100 ansatte. Vi er et moderne gymnasium med særdeles gode rammer samtidigt med, at vi bygger på stolte faglige traditioner og en næsten 500-årig historie.

Vi arbejder konstant for at skabe det bedste undervisnings- og arbejdsmiljø, hvor vi møder vores elever og hinanden i øjenhøjde og med respekt, og hvor vi har et stærkt fokus på, at vi både skal uddanne og danne. Vores udbud af de tre forskellige uddannelser skaber en meget mangfoldig og levende skole, hvor alle er med til at sætte deres præg.

Hvis du brænder for at formidle dine fag og har lyst til at være en del af et rigtigt godt gymnasium, så er du måske den rette til at være med til at opfylde vores vision om at skabe grobund for faglighed, fællesskab og forskellighed med et globalt perspektiv. Til gengæld kan vi tilbyde dig gode udviklingsmuligheder på en skole præget af et højt fagligt niveau og et godt undervisnings- og arbejdsmiljø.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte rektor Sune Hother Petersen (76 33 96 00/26 29 43 27) eller vicerektor Tom Gotthold Jensen (76 33 96 00/25 13 68 50).

Ansøgningsfristen udløber mandag den 14. juni 2021 kl. 12.00, men vi opfordrer dig til at kontakte os snarest, da vi behandler ansøgninger løbende, og gerne tager en hurtig beslutning.

Ansøgningen skal sendes via www.gymnasiejob.dk – bilag bedes samlet i én fil (evt. som zip.-fil).

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Kolding Gymnasium, HF-kursus og IB School
 • Adresse
  Skovvangen 10, 6000 Kolding
 • Undervisningsfag
  Dansk & Engelsk
 • Stillingskategori
  Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Deltid
 • Geografi
  Region Syddanmark
 • Ansættelsens start
  09-08-2021
 • Jobnr.
  64751
 • Ansøgningsfrist
  14-06-2021
Opret jobagent
På baggrund af dette job