Gymnasielærer med fagkombinationen dansk og engelsk

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en gymnasielærer til at undervise i dansk og engelsk på vores eux-afdeling.

NEXT Vibenshus Gymnasiums tekniske eux-afdeling søges af unge mennesker, der ønsker at kombinere en erhvervsuddannelse til f.eks. tømrer, industritekniker eller frisør med en gymnasieuddannelse. Undervisningen af det enkelte hold kører i intensive halvårlige forløb, og jobbet består i planlægning, afvikling og evaluering af undervisningsforløb. Desuden forventes du at deltage i studieture, sociale aktiviteter o.l.

Din profil
Du har en kandidatuddannelse i dansk og engelsk. Undervisningserfaring og pædagogikum er en fordel, men ikke et krav. Har du ikke pædagogikum, vil du skulle gennemføre det umiddelbart efter en fastansættelse. Du skal have lyst til og flair for at undervise eux-elever, og samarbejdsevner er helt essentielle. Desuden håber vi på at kunne ansætte en fleksibel og imødekommende kollega med gå-på-mod og lyst til at prøve nyt.

Om os
Du bliver en del af en lille, men velfungerende gruppe af gymnasielærere på vores eux-afdeling på Nørrebro i København. Du vil få gode fagkolleger at sparre med. Samarbejdet internt i gruppen og ikke mindst med de kolleger, der underviser eleverne i erhvervsfag, er af afgørende betydning for eux-uddannelsen.

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Hvis du vil høre mere om stillingen
Læs mere her nextkbh.dk/gymnasier/vibenshus-gymnasium. Du er også velkommen til at kontakte rektor Rikke Kirkeskov Sørup på tlf. 2961 5585, rks@nextkbh.dk

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og er placeret på Nørrebro. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Vi ønsker, at du begynder den 1. august 2021.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket inden den 16. juni 2021. Der afholdes løbende ansættelsessamtale.

Om NEXT
NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er 820 årsværk. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.500 årselever en god uddannelse. I 2020 havde vi en omsætning på 650 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  NEXT-Uddannelse København
 • Adresse
  Carl Jacobsens vej 25, 2500 Valby
 • Undervisningsfag
  Dansk & Engelsk
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-08-2021
 • Jobnr.
  64755
 • Ansøgningsfrist
  16-06-2021
Opret jobagent
På baggrund af dette job