Underviser i matematik samt afsætning-virksomhedsøkonomi til Vestskoven Gymnasium

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en underviser til matematik i kombination med andet gymnasiefag samt en underviser til afsætning og virksomhedsøkonomi til NEXT Vestskoven Gymnasium.

Du kommer til at indgå i et konstruktivt samarbejde med kolleger og ledelse om udvikling af undervisningen, lærersamarbejdet og elevernes læring og trivsel.

Derfor skal du vælge os

NEXT Vestskoven Gymnasium er i positiv udvikling. Vi har ca. 900 elever og søges af flere elever, end vi har plads til. Vi er et stærkt lokalt forankret og omverdensorienteret gymnasium, som udbyder stx, htx, hhx og hf. Vi er næsten lige flyttet ind i vores nybyggede gymnasium tæt på Albertslund station, hvor rammerne giver helt nye muligheder for elevernes læring.

Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet og nærvær i undervisningen, så alle elever løfter sig fagligt. Dagligdagen er præget af mange smil og et stærkt fællesskab. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden.

Om dig

Du kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet, og herudover har du en relevant kandidatuddannelse og gerne erhvervserfaring. Kompetence og lyst til at undervise tværfagligt, projektorganiseret og digitalt i perioder,

interesse for og glæde ved at undervise samt kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet. Et positivt syn på dit arbejde, dine kolleger og eleverne og lyst til at blive en del af en stærk, engageret og udviklingsorienteret lærergruppe.

Pædagogikum

Har du ikke pædagogikum, skal du påbegynde et pædagogisk uddannelsesforløb.

Se merenextkbh.dk/gymnasier/albertslund-gymnasium. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rektor Trine Ladekarl Nellemann på tlf. 4097 9147/tln@nextkbh.dk, vicerektor Elisabeth Lollike Ørsted på tlf. 2876 0053/ello@nextkbh.dk, vicerektor Morten Lindegaard Banke Rasmussen på tlf. 2011 5946/mlbr@nextkbh.dk eller vicerektor Niels Bendiksen Green på tlf. 2122 8937/nbg@nextkbh.dk.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid eller deltid afhængig af fagkombination og er placeret på Vestskoven Gymnasium i Albertslund. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Vi ønsker, at du begynder den 1. august 2021 snarest muligt.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket senest den 22. juni 2021. Der afholdes løbende ansættelsessamtaler.

Om NEXT

NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er 820 årsværk. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens ca. 6.500 årselever en god uddannelse. I 2020 havde vi en omsætning på 650 mio.kr. NEXT befinder sig på 12 adresser i Storkøbenhavn.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  NEXT-Uddannelse København
 • Adresse
  Carl Jacobsens vej 25, 2500 Valby
 • Undervisningsfag
  Afsætning & Matematik & Virksomhedsøkonomi
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-08-2021
 • Jobnr.
  64788
 • Ansøgningsfrist
  22-06-2021
Opret jobagent
På baggrund af dette job