Nordfyns Gymnasium

Nordfyns Gymnasium søger en barselsvikar på fuld tid med fagene biologi og kemi.

Nordfyns Gymnasium søger en barselsvikar på fuld tid med fagene biologi og kemi.

Barselsvikariatet er til besættelse 1. august 2021. Barselsvikariatet udløber 30. juni 2022.

Nordfyns Gymnasium lægger vægt på et godt læringsmiljø med høj faglighed og trivsel. Vi har en velfungerende elevgruppe og en omgangsform præget af åbenhed lærere og elever imellem. Vi tilbyder et godt arbejdsklima, en bærbar computer og en personlig arbejdsplads.

Vi forventer, at du brænder for uddannelse af unge, og at du kan give elever med- og modspil. Du er en stærk formidler og har et tydeligt didaktisk fokus. Du bidrager gerne til samarbejde og videndeling og har lyst til at præge skolen.

Om Nordfyns Gymnasium

Nordfyns Gymnasium er opført i 1981 som et 6-sporet alment gymnasium. I skoleåret 2021/2022 har vi 15 STX klasser fordelt med 5 spor på hver årgang. Ca. 400 elever og 50 ansatte.  Bygningen er opdateret og velindrettet med betydelig fleksibilitet i forhold til pædagogisk praksis. Gymnasiet har særdeles velegnede naturvidenskabs-, musik- og idrætsfaciliteter. Gymnasiets optagelsesområde udgør et stort geografisk område. Eleverne kommer fra Nordfyns Kommune, Odenses nordvestlige del samt Vissenbjergområdet. Skolen lægger stor vægt på samarbejde med områdets folkeskoler, lokale virksomheder og de videregående uddannelser.

Vil du vide mere
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.nordfyns-gym.dk.

Du er velkommen til at kontakte rektor Kurt René Eriksen (tlf. 20 26 67 19) eller vicerektor Jeppe Bregenov-Pedersen (tlf. 21 29 73 00).

Løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Staten og GL. 

Send din ansøgning til
Søg stillingen ved at klikke på "søg stillingen" nederst på siden og sørg for, at ansøgningen i en samlet pdf-fil (motiveret ansøgning på højst 1 side, CV og relevante eksamenspapirer) er os i hænde senest den 23. juni 2021 kl. 12.

Vi indkalder løbende til samtaler, også inden opslagets udløb.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Nordfyns Gymnasium
 • Adresse
  Højagervej 25, 5471 Søndersø
 • Undervisningsfag
  Biologi & Kemi
 • Stillingskategori
  Barselsvikariat
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Syddanmark
 • Ansættelsens start
  01-08-2021
 • Jobnr.
  64797
 • Ansøgningsfrist
  23-06-2021
Opret jobagent
På baggrund af dette job