Undervisere til virksomhedsøkonomi og international økonomi på Ballerup Business Campus

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Vi søger undervisere til fire hold i virksomhedsøkonomi B samt et hold i international økonomi B. Det drejer sig om tre hold på hhx og to hold på den gymnasiale del på eux business-uddannelsen.

Du vil indgå i et konstruktivt samarbejde med kolleger og ledelse om udvikling af undervisningen, lærersamarbejdet og elevernes trivsel.

NEXT Business er lokaliseret på flere adresser i Storkøbenhavn, men dit arbejdssted bliver i Ballerup på Ballerup Business Campus tæt ved Ballerup Station. Vi har ca. 700 elever og 40 lærere.

Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med øget gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet i undervisningen. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor vi bl.a. har fælles forberedelse i teams og arbejder med nye spændende undervisningsformer.

At undervise er en spændende udfordring for dig
Du har en anerkendende tilgang til de elever, du skal undervise, og gennemslagskraft, når du står over for eleverne. Entusiasme, stærk faglighed og empati er fundamentale byggesten i din lærergerning. Det er vigtigt, at du kan målrette faget til vores elever, og at du kan tone din undervisning til vores studieretninger, hvor business er det gennemgående omdrejningspunkt.

Din profil
Du kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet, og herudover har du

 • en relevant kandidatuddannelse og gerne minimum to års erhvervserfaring
 • kompetence til at kunne undervise tværfagligt, projektorganiseret og it-baseret
 • interesse i at undervise unge mennesker på alle niveauer
 • et positivt syn på dit arbejde, dine kolleger og har lyst til at blive en del af en engageret og kreativ lærergruppe
 • lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø – også i perioder med travlhed
 • lyst til at videreudvikle vores campus med en stærk profil og et kreativt studiemiljø


Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Hvis du vil høre mere
Du kan læse mere her om ”Virksomhedsøkonomi på de gymnasiale uddannelser” og ”Virksomhedsøkonomi på eux” og her om ”International økonomi på hhx”. 

Se mere om vores eux-uddannelse her https://nextkbh.dk/eux/eux-business.
Se mere om vores hhx-uddannelse her: https://nextkbh.dk/gymnasier/baltorp-gymnasium.

Du er også velkommen til at kontakte vicerektor for eux Martin Kramer-Jørgensen på tlf. 33880245, mail mkrj@nextkbh.dk eller vicerektor på hhx Mikkel Lunding på tlf. 30565235, mail mls@nextkbh.dk.

Ansættelsesvilkår
Stillingerne er som udgangspunkt på deltid, men der er også mulighed for en fuldtidsstilling afhængig af kvalifikationer og hvilke evt. sidefag, du har. Stillingerne er tidsbegrænset til den 30. juni 2022.
Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten. Vi ønsker, du begynder hurtigst muligt.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingerne.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Ansættelsessamtalerne vil blive holdt umiddelbart efter ansøgningsfristen den 26. oktober 2021.

Om NEXT
NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er godt 1000 ansatte. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens 6.700 årselever elever en god uddannelse. I 2020 havde vi en omsætning på 650 mio.kr

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  NEXT-Uddannelse København
 • Adresse
  Carl Jacobsens vej 25, 2500 Valby
 • Undervisningsfag
  International økonomi & Virksomhedsøkonomi
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor
 • Ansættelsesforhold
  Deltid & Fuldtid & Timerester
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-12-2021
 • Jobnr.
  65075
 • Ansøgningsfrist
  26-10-2021
Opret jobagent
På baggrund af dette job