Sankt Annæ Gymnasium søger årsvikar i drama

Sankt Annæ Gymnasium søger en fagligt dygtig, didaktisk innovativ og ambitiøs årsvikar i drama, som vil samarbejde professionelt med skolens øvrige personale om den bedste undervisning for skolens elever, og som vil bidrage til at videreudvikle Sankt Annæ Gymnasium i et godt kollegialt miljø.

Det ledige hold er et valghold på c-niveau. Holdet er til besættelse hurtigst muligt – meget gerne pr. 1.11.2021 - og for resten af dette skoleår.

Sankt Annæ Gymnasium er et unikt uddannelsestilbud i Københavns Kommune, der rummer både folkeskole, sangskole, gymnasium og europaskole. På Sankt Annæ Gymnasium udbyder vi endvidere som det ene af kun to gymnasier på landsplan forsøgsfaget dramatik på A-niveau som studieretningsfag i kombination med musik.

Gymnasieafdelingen er præget af et højt fagligt niveau og en markant musikprofil med adskillige ensembler og MGK (musikalsk grundkursus). Vi er et moderne og udviklingsorienteret gymnasium med fokus på varieret og motiverende undervisning og med et veludviklet netværk med andre gymnasier, kultur- og uddannelsesinstitutioner. Vi har igennem de seneste år arbejdet med at implementere en mindsetbaseret læringskultur, baseret på Carol Dwecks forskning, på tværs af skolens afdelinger.

Har du spørgsmål til stillingen kan du henvende dig til vicerektor Martin Kristiansen på telefon 23954045. Du kan læse mere om Sankt Annæ Gymnasium på www.sag.dk.

Ansøgningen vedlagt udtalelser, CV, eksamensbeviser og andre relevante bilag sendes hurtigst muligt via gymnasiejob.dk og senest mandag d. 1. november 2021. Samtaler afholdes løbende (dog ikke i uge 42, hvor skolen holder efterårsferie). Der sendes ikke kvitteringsbrev for modtagelse af ansøgningen, men alle ansøgere får besked, når ansættelsesproceduren er afsluttet.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Sankt Annæ Gymnasium
 • Adresse
  Sjælør Boulevard 135, 2500 Valby
 • Undervisningsfag
  Dramatik
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor & Underviser & Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Deltid & Timerester
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-11-2021
 • Jobnr.
  65085
 • Ansøgningsfrist
  01-11-2021
Opret jobagent
På baggrund af dette job