Underviser i biologi til Vestskoven Gymnasium på NEXT Uddannelse København (vikariat)

På NEXT - Uddannelse København har vi en vision om at være det bedste sted at være og lære. Vi ønsker at skabe en fremtid for vores skole og for vores uddannelser, der gør en forskel for mange.

Til én af Danmarks største erhvervs- og gymnasieskoler søger vi en underviser i biologi til Vestskoven Gymnasium. Stillingen er et vikariat og til at starte med en fuldtidsstilling.

Om os
Vestskoven Gymnasium er i positiv udvikling. Vi har 950 elever og søges af flere elever, end vi har plads til. Vi er et stærkt lokalt forankret og omverdensorienteret gymnasium, som udbyder stx, htx, hhx og hf.

Vores elever er i centrum, og vi ønsker, at alle skal udfordres og tilskyndes til at udnytte deres fulde potentiale. Vi arbejder målrettet med gennemførelse for alle elever og med høj kvalitet og nærvær i undervisningen, så alle elever løfter sig fagligt. Dagligdagen er præget af mange smil og et stærkt fællesskab. Undervisningen foregår i et åbent læringsmiljø, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden. Vi er lige flyttet ind i vores nybyggede gymnasium tæt på Albertslund station, hvor rammerne giver helt nye muligheder for elevernes læring og trivsel.? Husk alt det udover selve opgaverne

Gode udviklingsmuligheder
Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’ mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Om dig, du

 • har en relevant kandidatuddannelse og gerne erhvervserfaring
 • kan levere undervisning af høj faglig og pædagogisk kvalitet
 • har kompetence og lyst til at undervise tværfagligt, projektorganiseret og digitalt i perioder
 • har interesse for og glæde ved at undervise unge
 • har et positivt syn på dit arbejde, dine kolleger og eleverne og har lyst til at blive en del af en stærk, engageret og udviklingsorienteret lærergruppe

Hvis du vil høre mere
Se mere på https://nextkbh.dk/gymnasier/albertslund-gymnasium. Du er også velkommen til at kontakte rektor Trine Ladekarl Nellemann på mobil tlf. 40 97 91 47 eller mail tln@nextkbh.dk eller vicerektor Elisabeth Lollike Ørsted tlf. 28 76 00 53, vicerektor Niels Bendiksen Green på tlf. 21 22 89 37 eller vicerektor Pernille Crow tlf. 50 92 76 87.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og er placeret på Vestskoven Gymnasium, Liljens Kvt. 6, Albertslund. Løn, pension og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten.
Vi ønsker, at du begynder snarest muligt.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning
Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket senest den 26. januar 2022. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.

Om NEXT
NEXT – Uddannelse København er en erhvervs- og gymnasieskole. Vi har over 40 forskellige erhvervsuddannelser, alle fire gymnasieretninger fordelt på seks gymnasier, 17 Eux-uddannelser samt 10. klasse og efteruddannelseskurser. Vi er godt 1000 ansatte. Alle medarbejdere arbejder hver dag for at give skolens 6.700 årselever en god uddannelse. I 2020 havde vi en omsætning på 650 mio.kr.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  NEXT-Uddannelse København
 • Adresse
  Carl Jacobsens vej 25, 2500 Valby
 • Undervisningsfag
  Biologi
 • Stillingskategori
  Underviser
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-02-2022
 • Jobnr.
  65328
 • Ansøgningsfrist
  26-01-2022
Opret jobagent
På baggrund af dette job