ÅRSVIKARIAT I KEMI

RYSENSTEEN GYMNASIUM tilbyder årsvikariat i kemi i skoleåret 2022-2023. 

Ved Rysensteen Gymnasium tilbydes en stilling som årsvikar i kemi i skoleåret 2022-2023 på ca. 70% af fuldtid. Interesse for ansøgere både med og uden undervisningserfaring og pædagogikum har interesse.

Rysensteen Gymnasium ligger i hjertet af København, 200 meter fra Københavns Hovedbanegård og rummer ca. 1150 elever og 115 ansatte. Undervisningen på ’Campus Rysensteen’ foregår både i skolens hovedbygning, i sciencelokalerne i Brune Kødby, i DGI-byen samt i vores nyindrettede ’lærende laboratorium’ på Flæsketorvet i Hvide Kødby.

Rysensteen har gennem de sidste 10-11 år udviklet en markant international profil, som vi kalder Global Citizenship Programme (GCP). Alle klasser har en partnerskole et sted i verden, og undervisningen tones med perspektiver, der er væsentlige for det land eller den region, som partnerskolen er beliggende i, og har dannelsesmæssigt fokus på verdensborgerskab. Det er derfor helt nødvendigt, at man som underviser på Rysensteen Gymnasium har et internationalt engagement, som kommer til udtryk i selve undervisningen gennem faglige perspektiver samt i deltagelse i værtskaber, når vi har internationale delegationer på besøg. Det er også vigtigt, at man stiller sig til rådighed som rejselærer.

Mange af Rysensteens lærere er også rejselærere enten med de 14 klasser, der årligt drager af sted eller som en del af skolens mangfoldige internationale talentprogram. Global Citizenship Programme rummer et tæt samarbejde med videregående uddannelsesinstitutioner, organisationer samt erhvervslivet både i indland og udland ligesom store dele af skolens talentprogram har et internationalt perspektiv. Vi har udviklet en GCP-læreplan og - vejledning samt en faglig og tværfaglig progressionsplan, som kan læses på vores hjemeside.

Ud over dette meget konkrete program for global dannelse arbejder vi på Rysensteen Gymnasium også konkret med faglig dannelse og almen dannelse. Vi har beskrevet en Rysensteenerdidaktik # 2 (kan læses her) og arbejder nu med alle de digitale erfaringer fra lockdown-perioderne med en Rysensteenerdidaktik #3, der skal samle både global dannelse, almendannelse og faglig dannelse med de nye erfaringer fra en coronatid.

På Rysensteen Gymnasium tager vi skolens værdigrundlag alvorligt – både i den daglige kommunikation og i undervisningen. Respekt for den enkelte og fællesskabet ligger os stærkt på sinde, hvilket især kan fornemmes gennem omgangsformen både mellem elever og lærere, lærerne imellem og mellem ledelse og lærere. Her taler vi i øjenhøjde, og kerer os om den enkelte. Vores grundlæggende værdier er forkortet til NORA og står for Nysgerrighed, Ordentlighed, Rummelighed og Ansvarlighed.

Rysensteen Gymnasium er en fremtidsorienteret arbejdsplads, som tilbyder et velfungerende kollegialt arbejdsmiljø præget af engagement, dialog, videndeling og stor lyst til at deltage i sociale arrangementer uden for undervisningstiden. Skolen har en sund økonomi, gode faciliteter og moderne udstyr, og alle lærere får udleveret en Macbook samt en iPhone. Efteruddannelse prioriteres højt. Alle nyansatte lærere får tilknyttet en mentor, og der afholdes løbende møder mellem de nyansatte og ledelsen.

Vi forventer til gengæld, at man som lærer brænder for uddannelse og undervisning, er en ualmindelig god formidler med et stærkt fagligt fundament, og har lyst til at være på en skole med den særlige profil som Rysensteen Gymnasium har.

Hvis du har spørgsmål, som du ikke får besvaret på hjemmesiden, kan du kontakte os på 33 24 43 11.

Samtaler afholdes løbende.

Send din ansøgning via www.gymnasiejob.dk inklusiv alle relevante bilag og eksamenspapirer. Det er en stor hjælp for os, hvis du samler alle bilag i én fil. Bemærk, at kun ansøgninger, der er modtaget elektronisk via ovennævnte hjemmeside, vil komme i betragtning.

Ansøgningsfrist er onsdag d. 29/6 2022 kl.12.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Rysensteen Gymnasium
 • Adresse
  Tietgensgade 74, 1704 København V
 • Undervisningsfag
  Kemi
 • Stillingskategori
  Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Deltid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-08-2022
 • Jobnr.
  65819
 • Ansøgningsfrist
  29-06-2022
Opret jobagent
På baggrund af dette job