Høng Gymnasium og HF

Rektor - genopslag

Kan du som leder sikre stabilitet for en værdistærk organisation? Kan du som rektor for en ungdomsuddannelsesinstitution bedrive højt kvalificeret strategisk ledelse og samtidig møde de unge i øjenhøjde? Forstår du værdien af et lille sted, hvor der er plads til den enkelte? Og kan du skabe stærke netværk og tiltrække unge fra hele landet? Så kan du blive den nye rektor for Danmarks mindste kostgymnasium, der udspringer af den danske folkehøjskole med en historie, der går mere end 100 år tilbage.

Høng Gymnasium & HF er kendt for sit stærke værdisæt. Og skolen søger nu en rektor, der med sin tydelige og værdibaserede ledelsesstil kan sikre stabilitet og trivsel for en medarbejdergruppe, der med stolthed, engagement og høj faglighed skaber resultater, der handler om mere end blot boglighed. Den værdibaserede hverdag skinner tydeligt igennem, når man bevæger sig rundt på skolen, møder eleverne på gangene og i undervisningslokalerne, taler med personalet og ikke mindst spiser i kantinen.

På skolen går der ca. 200 elever, hvoraf de 80 bor på kostskoleafdelingen. Derudover er der ca. 100 elever fra EUX på Landbrugsskolen Sjælland i Høng. Tilsammen bidrager de alle, sammen med underviserne, til en helt særlig kultur og stemning ’døgnet rundt’, hvor der altid er lys i vinduerne.
Den nye rektor får en vigtig samfundsmæssig ledelsesopgave med (ud)dannelsen af unge mennesker, der i diversitet adskiller sig fra unge mennesker på de fleste andre ungdomsuddannelsesinstitutioner.

Den nye rektor bliver leder for ca. 50 medarbejdere, og ledelsen af skolen bliver foruden rektor varetaget af en vicerektor samt tre koordinatorer.

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen her. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Lone Varming på tlf. 2393 8708 eller konsulent i Genitor Christian Høegh Brønnum på tlf. 2193 0783.

Læs mere om Høng Gymnasium & HF her: www.hoeng-gymhf.dk.

Ansøgningsfristen udløber onsdag den 17. august 2022.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Høng Gymnasium og HF
 • Adresse
  Hovedgaden 2, 4270 Høng
 • Stillingskategori
  Rektor
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Sjælland
 • Ansættelsens start
  01-10-2022
 • Jobnr.
  65868
 • Ansøgningsfrist
  17-08-2022
Opret jobagent
På baggrund af dette job