Ordrup Gymnasium

Ordrup Gymnasium søger ny kollega til fast stilling i fysik

Ordrup Gymnasium søger ny kollega til fast stilling i fysik 

Fra 1. september 2022

Vi leder efter en ny underviser i fysik, som kan starte snarest muligt! Vi har ledige hold på både c-niveau og b-niveau og forskellige klassetrin. Stillingen kan deles i flere og evt. være som vikariat afhængig af, hvad du har som andet fag, erfaring og uddannelsesbaggrund.

Om OG 

På Ordrup Gymnasium arbejder vi bredt med almen dannelse og tilstræber mangfoldighed i studieretninger, undervisningsformer og elevsammensætning. Vores elever er dygtige og villige til at lære, og vi har en høj løfteevne. Vi har en stærk international profil, men er også lokalt forankret i Gentofte kommune, som vi har et godt samarbejde med. Du kan læse vores vision for OG her: www.ordrup-gym.dk/om-og/vision-og-vaerdier/

Vi har et moderne sciencehus med rigtig gode undervisningsfaciliteter og mange naturvidenskabeligt interesserede elever. Ca. 40% af vores elever vælger naturvidenskabelige studieretninger, og vi samarbejder bl.a. med Ordrup Skole om et fem-årigt gymnasieforløb. Vi har eget observatorium på taget. 

Traditioner spiller en væsentlig rolle på OG. Vores bærende værdi om respekt for det enkelte menneske blev første gang formuleret af skolens grundlægger i 1873, og vi tror på værdien af at skabe stærke fællesskaber – for både elever og ansatte – gennem samarbejde og ansvar. 

Vores elever oplever, at der er plads til den enkelte – og at vi har et fokus på den enkeltes muligheder. Det er blandt andet derfor, at vores elever er meget glade for at gå i skole. 

Vi er et særdeles veldrevet gymnasium med en stærk økonomi. Vi lægger vægt på samarbejde, tydelig kommunikation, medarbejderinddragelse, god planlægning og gennemsigtighed i beslutningsprocesserne.  

Der er pt. ca. 820 elever og 80 ansatte på OG. Læs mere om OG på www.ordrup-gym.dk

Om dig 

Du har fokus på elevernes læring og brænder for undervisning på en solid faglig baggrund. Vi regner med, at du har bestået kandidateksamen, og at du interesserer dig for den faglige og didaktiske udvikling i dine fag. Vi forventer, at du vil være en aktiv og bidragende medspiller i dine faggrupper og i skolens liv. 

Hvis du ikke har pædagogikum, vil vi selvfølgelig sørge for, at du får det hurtigst muligt i en tryg og udviklende ramme.

Om ansøgningen 

Ansøgningsfrist er den onsdag den 17. august. Samtaler vil blive afholdt løbende. Evt. spørgsmål kan rettes til vicerektor Christina Stefansen på mail cs@ordrupgym.dk

Anfør gerne, om du kunne være interesseret i eventuelle timerester, hvis stillingen skal deles. 

Ansøgning med bilag, herunder CV og eksamenspapirer sendes via Gymnasiejob.dk. 

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge. 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Ordrup Gymnasium
 • Adresse
  Kirkevej 5, 2920 Charlottenlund
 • Undervisningsfag
  Fysik
 • Stillingskategori
  Underviser
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  01-09-2022
 • Jobnr.
  65886
 • Ansøgningsfrist
  17-08-2022
Opret jobagent
På baggrund af dette job