Frederikshavn Gymnasium

Sprogunderviser(e) til Frederikshavn Gymnasium

Frederikshavn Gymnasium søger til studieretningsforløbet i indeværende skoleår (1.november 2022 – 30. juni 2023) en eller to underviser(e) til 1-2 tyskhold (stx, 1.g B-niveau, 15-35% af en fuldtidsstilling) samt 1 spanskhold (stx, 2.g A-niveau, ca. 20% af en fuldtidsstilling). Særlig interesse har kandidater med undervisningskompetence i både tysk og spansk, men har du undervisningskompetence i det ene fag er du også meget velkommen til at søge.

Der er tale om et barselsvikariat på deltid.
I spansk er der tale om en hjælpe-/dobbeltlærerfunktion på et stort hold, alternativt en opdeling af holdet. Du får derfor en etableret spansklærer som nær sparringspartner. På denne baggrund kan du også søge vikariatet, hvis du f.eks. er specialestuderende eller uddannet indenfor spansk erhvervssprog.

Frederikshavn Gymnasium er beliggende i Danmarks nordligste kommune og har ca. 600 elever, som er fordelt på uddannelserne stx, hf og maritim student (stx & hf). Gymnasiet er inde i en rivende udvikling og har ca. 75 ansatte, hvoraf lærerkollegiet udgøres af ca. 60 lærere med en god erfarings- og aldersspredning og som kendetegnes ved en uhøjtidelig og kollegial omgangstone, hvor nyansatte hurtigt føler sig godt tilpas. Alle nyansatte tildeles en kollega som mentor og alle lærere har egen arbejdsplads på delte kontorer. Skolens ansatte har et godt kollegialt sammenhold med mange sociale aktiviteter.

Gymnasiet tilbyder attraktive og velholdte rammer for undervisningen, herunder mange nyrenoverede faciliteter. Det seneste, store projekt er den moderne sportsplads med en synlig placering i bybilledet. Frederikshavn Gymnasium bidrager også aktivt som kultur- og vidensinstitution i lokalsamfundet, ligesom gymnasiet arbejder tæt sammen med det lokale erhvervsliv og andre uddannelsesinstitutioner i lokalområdet.

Frederikshavn Gymnasium har internationalt samarbejde med partnerskoler i flere europæiske lande, samt i Japan. Vi engagerer os bl.a. i Young Scientists og et nybevilget ERASMUS-projekt.

Samtidig er skolen en tryg ramme om et levende og udviklende ungdomsliv med en bred vifte af fælles oplevelser. Der er ingen tvivl om, at 2, 3 eller 4 år på gymnasiet er med til at udvikle og forme de unge mennesker, og vi gør vores yderste til, at gymnasietiden bliver en væsentlig og mindeværdig periode i de unges liv. Eller som vi siger: Frederikshavn Gymnasium – med dig resten af dit liv.

Læs mere på vores hjemmeside www.frhavn-gym.dk eller find os på Facebook.

Motiveret ansøgning med CV, eksamenspapirer og anbefalinger sendes via Gymnasiejob.dk. Vi orienterer os løbende i indkomne ansøgninger og forbeholder os ret til at afholde løbende samtaler. Ansøgninger skal dog sendes senest mandag den 3. oktober 2022 kl. 12.00 (knappen "Søg jobbet" herunder)

Hvis du har spørgsmål til stillingerne, så kontakt rektor Thomas Svane Christensen eller
uddannelsesleder Per Høberg. Begge træffes på tlf.: 98 42 44 33. Mailadresser findes på skolens hjemmeside.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Frederikshavn Gymnasium
 • Adresse
  Kærvej 1, 9900 Frederikshavn
 • Undervisningsfag
  Spansk & Tysk
 • Stillingskategori
  Barselsvikariat
 • Ansættelsesforhold
  Deltid & Timerester
 • Geografi
  Region Nordjylland
 • Ansættelsens start
  01-11-2022
 • Jobnr.
  66004
 • Ansøgningsfrist
  07-10-2022
Opret jobagent
På baggrund af dette job