Nyborg Gymnasium søger proaktiv og planlægningsstærk blæksprutte til sekretariatet

Proaktiv og planlægningsstærk blæksprutte til vores sekretariat med særligt ansvar for planlægning og afvikling af arrangementer

Vi søger en kreativ, udadvendt og planlægningsstærk medarbejder til vores sekretariat, der udover strukturelle og studieadministrative opgaver, kan hjælpe med at planlægge og gennemføre de forskelligartede arrangementer og elevevents, vi har på Nyborg Gymnasium. Du skal kunne lide at nørde med studieadministrative opgaver og elske præcision og akkuratesse. Du skal være et jern til at planlægge og afvikle arrangementer, og du skal trives i værtsrollen. Du skal kunne håndtere grafiske opgaver og opdatere skolens hjemmeside, og du skal kunne kommunikere på forskellige SoMe-platforme. Og så skal du kunne lide en hverdag, hvor ingen dage ligner hinanden, og hvor vi har det sjovt og hjælper hinanden.

Vi har netop lanceret et menneskesyn, som er formuleret i samarbejde mellem elever og ansatte. Menneskesynet rummer skolens grundlæggende værdier og sjæl og skal fungere som strategi og pejlemærke for alt, hvad vi gør - og for alt hvad der foregår på skolen. Du kan læse mere her: Nyborg Gymnasiums menneskesyn. Alle medarbejdere på Nyborg Gymnasium skal bidrage til at få menneskesynet ud at leve og være rollemodeller ift. at skabe psykologisk tryghed og en åben og tillidsfuld skolekultur. Og det er ikke nok at snakke om tingene – de skal leves. 

Opgaver og konkrete ansvarsområder:

 • Løbende studieadministrative opgaver, herunder ændringer og oprettelse af aktiviteter i det studieadministrative system Lectio
 • Planlægning, koordinering og gennemførsel af arrangementer i huset (kurser, konferencer, fællesarrangementer, forældrearrangementer, orienteringsaften, uddannelsesmesse, dimission m.m.)
 • Løbende rettelser og opdatering af skolens hjemmeside
 • Grafiske opgaver
 • Kommunikation på sociale medier (Instagram, Facebook, LinkedIn)
   

Om dig
Vi forventer af dig, 

 • at du har lyst til at arbejde systematisk med uddannelsesplanlægning i Lectio
 • at du kan arbejde selvstændigt, er proaktiv, kan tænke tingene til ende og køre en proces fra start til slut
 • at du er indstillet på et tæt samarbejde med det øvrige sekretariat om de fælles opgaver
 • at du er ordensmenneske og kan lide, at der er styr på tingene ned i mindste detalje
 • at du kan bevare overblikket - også i spidsbelastninger og når der er mange forskelligartede opgaver i spil
 • at du er udadvendt, åben og kan kommunikere klart og korrekt
 • at du kan lide og har lyst til at samarbejde med krøllede og sjove unge mennesker

 

Om os
Nyborg Gymnasium er en hybridskole med 7 forskellige uddannelser: hhx, eud, eux, stx, ib, hf og 10. klasse – i alt omkring 1300 elever og 160 ansatte. Desuden har vi en kostskole med 193 beboere og med elever fra omkring 40 forskellige nationer. Der er unge fra Nyborg, fra hele Danmark og fra hele verden på skolen, og den mangfoldighed skaber en helt unik ungdoms- og skolekultur med fokus på gensidig respekt og tolerance, som vi er stolte af og værner om. Der er uendeligt højt til loftet på Nyborg Gymnasium!

Vi tilbyder en spændende, levende og attraktiv arbejdsplads med et tydeligt internationalt fokus og et brændende ønske om at give de unge så mange uddannelsesmuligheder som muligt og støtte dem hele vejen til målet. For vi tror på, at alle kan tage den uddannelse, de drømmer om, med den rette hjælp, omsorg og støtte.  Vi har fokus på klar klasseledelse og på at skabe en skole, der fokuserer på den faglige fordybelse, rigtigt socialt nærvær og en stærk skolekultur på tværs af alle husets uddannelser.

Fælles for alle ansatte på tværs af uddannelser og afdelinger er, at vi brænder for elevernes udvikling, for hinanden og for at skabe den bedst mulige skole og arbejdsplads. Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.nyborg-gym.dk.

 

Ansøgning
Din ansøgning skal bestå af en kortfattet skriftlig ansøgning, og herudover bedes du vedhæfte dit CV, relevante eksamensbeviser, eventuelle anbefalinger og anden dokumentation, du finder væsentlig for ansøgningen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i henhold til organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK-Stat) eller efter gældende overenskomst. Stillingen er med tiltrædelse d. 1. december 2022.

Send din ansøgning til 
Hvis du er interesseret i at arbejde på Nyborg Gymnasium, kan du søge stillingen ved at klikke på "søg jobbet" nederst på siden således, at ansøgningen er os i hænde senest d. 12. oktober 2022 kl. 08.30. Vi forventer at holde samtaler tirsdag d. 25. oktober 2022.

Vil du vide mere? 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos sekretariatsleder Gitte Brødsgaard Nielsen på skolens telefon 65310217 eller på mobil 22630265 inden for normal arbejdstid.

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Nyborg Gymnasium
 • Adresse
  Skolebakken 13, 5800 Nyborg
 • Stillingskategori
  Administrativ medarbejder
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Syddanmark
 • Ansættelsens start
  01-12-2022
 • Jobnr.
  66009
 • Ansøgningsfrist
  12-10-2022
Opret jobagent
På baggrund af dette job