Herning Gymnasium

HASTER: Timerester inden for tysk, spansk og latin på Herning Gymnasium

Fra 3. december 2022 eller snarest herefter har vi ledige timer i fagene tysk, spansk og latin på Herning Gymnasium. Omfang og varighed er endnu ikke endeligt afklaret, og ansættelsesgrad og -forhold afhænger bl.a. også af fagkombination.

På Herning Gymnasium sætter vi eleverne i centrum - deres dannelse og deres faglige og personlige udvikling er omdrejningspunktet for alt vores arbejde. Vi lægger vægt på faglig kvalitet i alt, hvad vi gør, og arbejder målrettet på at være både lokalt forankrede og internationalt orienterede. Vi er en skole med et stærkt fællesskab, der er højt til loftet og samarbejdet mellem ansatte og elever er præget af engagement og godt humør.

Herning Gymnasium er et stort gymnasium med ca. 950 elever og 120 ansatte. Skolen fremstår som et moderne gymnasium med tidssvarende undervisningslokaler samt spændende studie- og fællesområder. De fysiske rammer betyder, at der er god mulighed for at anvende mange forskellige undervisningsformer.

Der er et fortrinligt samarbejde om undervisningen på skolen, hvilket bl.a. stimuleres af, at alle får stillet en velindrettet arbejdsplads til rådighed, og der er en lang og god tradition for videndeling lærerne imellem. Vi arbejder systematisk med støtte til alle nye medarbejdere, som tildeles en mentor og en faglig vejleder. Vi kan derfor tilbyde dig gode muligheder for både faglig og personlig udvikling. Hvis du vil vide mere om skolen, kan vi henvise dig til vores hjemmeside www.herning-gym.dk

Motiveret ansøgning vedlagt CV, eksamenspapirer og evt. andre relevante bilag sendes via www.gymnasiejob.dk. Kun ansøgninger med alle relevante papirer kommer i betragtning. Ansøgningen stiles til rektor Momme Mailund og modtages kun via www.gymnasiejob.dk.

Ansøgningsfristen er senest mandag den 28. november 2022 kl. 12.00, men vi indkalder løbende kandidater til samtale i perioden frem til ansøgningsfristen.

Kontakt uddannelseschef Anette Pedersen for yderligere oplysninger på nedenstående telefonnummer eller via mail ap@herning-gym.dk

Uddannelseschef Anette Pedersen tlf: 40288557

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Herning Gymnasium
 • Adresse
  H. P. Hansens Vej 8, 7400 Herning
 • Undervisningsfag
  Latin & Spansk & Tysk
 • Stillingskategori
  Adjunkt/lektor & Underviser & Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Deltid & Timerester
 • Geografi
  Region Midtjylland
 • Ansættelsens start
  03-12-2022
 • Jobnr.
  66157
 • Ansøgningsfrist
  28-11-2022
Opret jobagent
På baggrund af dette job