Øregård Gymnasium

Vikariat i Dansk og Engelsk på Øregård

På Øregård Gymnasium beliggende i Hellerup lidt nord for København søger vi nu en en både venlig og fagligt dygtig vikar til at varetage undervisning i fagene dansk og engelsk. 

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt og gældende for resten af skoleåret 2022/23. Løn efter overenskomst. 

Lidt om dig
Du skal have undervisningskompetence og lyst til at lære fra dig. 
Du skal have en kandidatgrad i dansk/engelsk. 
Du skal være god til at samarbejde med både din faggruppe og med mennesker, som ikke nødvendigvis ligner dig. 
Pædagogikum er en fordel, men ikke en nødvendighed. 

Lidt om Øregård 
Øregård Gymnasium er et innovativt og moderne gymnasium, som løbende deltager i pædagogiske projekter - og har som målsætning at fremstå aktuelle for vores elevgruppe. Vi er i tæt dialog med forældregruppen og er derudover så heldige, at vi overordnet set har en motiveret og dygtig elevgruppe, som gerne vil lære og bidrage til et positivt fællesskab. 

Vi holder til i klassiske, smukke rammer i en aula-hovedbygning, men har også et nyere auditorium, musikhus og idrætshus, hvor vi kan udfolde os. Sammenholdet blandt kollegerne er helt i top på Øregård, hvor vi dagligt gør alt for at spille hinanden bedre. Ledelsen arbejder med de åbne døres politik og er generelt lydhøre overfor feedback. Vi mener derfor, at vi kan tilbyde et vikariat, hvor du får mulighed for at udvikle dig og lære en masse i nogle rigtig gode rammer. 

Læs mere om os her: www.oregard.dk 

Sådan søger du
Hvis du har lyst til at undervise i dansk og engelsk på Øregård Gymnasium, så send os en motiveret ansøgning (maks én A4,) et opdateret og redigeret CV samt dokumentation for afsluttet uddannelse. Vi skal have din ansøgning senest den 5. dec. 2022, men indkalder løbende til samtaler, så vil vil gerne have den før. Ansøgninger skal sendes her på gymnasiejob.dk 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rektor, Pia Nyring, i telefontid fra kl. 15-16 på mob: 30 38 43 43 eller sende os en mail på: post@orgd.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig. 
 

 

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Øregård Gymnasium
 • Adresse
  Gersonsvej 32, 2900 Hellerup
 • Undervisningsfag
  Dansk & Engelsk
 • Stillingskategori
  Vikariat
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Region Hovedstaden
 • Ansættelsens start
  06-12-2022
 • Jobnr.
  66160
 • Ansøgningsfrist
  05-12-2022
Opret jobagent
På baggrund af dette job