Campus Kujalleq

Campus Kujalleq søger vikar i dansk frem til sommerferien 2023

GUX v. Campus Kujalleq i Qaqortoq søger en vikar til undervisning i dansk, der sandsynligvis ville skulle kunne undervise både på Campus Kujalleq’s EUD- og gymnasieafdeling.

Tiltrædelse vil være med virkning fra 1. marts 2023 eller efter nærmere aftale. På vores nyrenoverede gymnasieskole vil du komme til at indgå i en spændende hverdag på en dynamisk skole sammen med vores nuværende engagerede undervisere og øvrige medarbejdere.

Størsteparten af vores elever bor på kollegier rundt omkring i Qaqortoq, hvilket bevirker, at vi på mange måder har et kostskolelignende miljø omkring vores uddannelser på GUX og Campus Kujalleq. Det er derfor også af betydning, at du ikke bare ser dig selv som underviser, men også en medarbejder, hvor andre arbejdsopgaver kan være en del af din ansættelse.

Det vil desuden være et ekstra plus, hvis du behersker såvel grønlandsk som dansk.

Vi forventer:

At du som udgangspunkt har en uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende uddannelse og gerne i mere end et gymnasiefag.

At du er aktiv deltagende i skolens pædagogiske udviklingsarbejde med kollegaer og tillige formår at møde eleverne, der hvor de er, med en anerkendende tilgang.

At du om muligt har undervisningserfaring og også fuld undervisningskompetence (gymnasialt pædagogikum) i dine fag. 

At du kan varetage undervisning og eksamination på alle årgange og niveauer i faget.

At du kan og vil engagere dig i din række af aktiviteter vi tilbyder vores elever og som er placeret i og uden for den normale undervisningstid.

Vi tilbyder til gengæld:

Et fleksibelt og dynamisk arbejdsmiljø.

Et stærkt fagligt arbejdsmiljø, hvor aktionslæringsprojekter og andre former for individuel og kollektiv udvikling vil være en del af din professionelle hverdag.

Kendskab til det gymnasiale område og i særdeleshed kendskab til Grønland og den grønlandske gymnasieuddannelse vil være en fordel. Ansøgere bedes derfor medsende/uploade dokumentation for uddannelse og erfaring samtidig med selve ansøgningen.

Du vil formentlig blive midlertidig indkvarteret i en vakantbolig ved din tiltrædelse. Det er svært at forudse, hvor lang tid vakantopholdet kan vare, da det afhænger af flere faktorer, vi som institution ikke nødvendigvis er herre over.

Ansøgningsfrist vil være tirsdag d. 21. februar 2023 kl. 12:00 (I Danmark kl. 16:00)

Vi forbeholder os ret til at behandle ansøgningerne løbende.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til fungerende rektor Jonbert Davidsen på e-mail jd@cak.gl eller telefon +299 23 93 39. (efter kl. 11 dansk tid på grund af tidsforskellen på -4 timer).Der findes endvidere oplysninger om skolen/uddannelsen på vores hjemmeside www.cak.gl samt på www.iserasuaat.gl  

Søg jobbet

Fakta

 • Arbejdssted
  Campus Kujalleq
 • Adresse
  Vestervej B 1266, 3920 Qaqortoq
 • Undervisningsfag
  Dansk
 • Stillingskategori
  Underviser
 • Ansættelsesforhold
  Fuldtid
 • Geografi
  Grønland
 • Ansættelsens start
  01-03-2023
 • Jobnr.
  66296
 • Ansøgningsfrist
  21-02-2023
Opret jobagent
På baggrund af dette job